Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να έχετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο, έστω και χωρίς πρωταθλήματα ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Πάντως όλα θα πάνε καλύτερα όταν έρθει στην εξουσία ο Αλέξης και γενικότερα ο ΣΥΡΙΖΑ, αφού αυτό μας είπε η κυρία Θεανώ Φωτίου, η οποία ήρθε στην Χαλκίδα και μίλησε στους λίγους Συριζαίους  στο χώρο της πλατείας δικαστηρίων. Η αλήθεια είναι πως όταν έκαναν εκεί.... πηγαδάκι ποδοσφαιρικό ο Λάμπρου, ο Αυλωνίτης, ο Αντωνόπουλος ο μακαρίτης Γατόπουλος και τα άλλα παιδιά μάζευαν περισσότερο κόσμο!!!

- Τελικά είναι δυνατόν να υπάρχουν 3 - 4 υποψήφιοι δήμαρχοι, όλοι προερχόμενοι από το ΠΑΣΟΚ;;;; Κύριε Παγώνη θέλετε να πιστέψουμε πως έχει τόσους πολλούς ψηφοφόρους ο χώρος αυτός, ώστε να τους μοιράσει στα τέσσερα και να υπάρξει ελπίδα; Μήπως πρέπει να έρθει ο Ανδρουλάκης στην Χαλκίδα, για να δει το θέμα και να δώσει λύση;;;;

- Πάντως φίλες και φίλοι αναγνώστες ο κύριος Παγώνης το δήλωσε καθαρά. Θα είναι υποψήφιος δήμαρχος και θα έχει και καλό ψηφοδέλτιο και πολύ ανανεωμένο!!!! Αγαπητέ κύριε Παγώνη, ας μη γελιόμαστε. Η απόφασή σας αυτή χαροποίησε ιδιαίτερα την δήμαρχο κυρία Βάκα η οποία σας θέλει για αντίπαλο!!!!

- Κάνατε όμως μια δήλωση που δείχνει την πολιτική και επικοινωνιακή σας γύμνια. Ψάχνετε να βρείτε αφορμή για να είσθε στα μικρόφωνα του φίλου σας ραδιοφωνατζή και να λέτε πως ευτυχώς που υπάρχει κι αυτός και βγαίνετε να λέτε τα όσα λέτε!!!!! Αλήθεια τι σας εμποδίζει να μιλάτε απευθείας με τους δημότες; Γιατί δεν πάτε στις γειτονιές; Τι φοβάστε;

- Σας τιμά να μιλάτε με έναν ραδιοφωνατζή ο οποίος παριστάνει ότι παριστάνει και χαρακτηρίζει όπως χαρακτηρίζει τους αντιδημάρχους; Ξεχνάει ποιος είναι "ο κύριος τίποτα";;; Ο ίδιος είναι, ο οποίος έβαλε για υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον τότε Δήμο Αρτάκης και πάτωσε!!!! Αν θέλει να μάθει ποιος είναι ο Γουρνής, ο Κώσταρος και οι άλλοι αντιδήμαρχοι, ας κοιτάξει τ΄ αποτελέσματα των εκλογών.

- Πάμε χαλαρά αυτό το Σαββατοκύριακο και από Δευτέρα επανερχόμαστε με συνεχή ροή.