Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022

....η άποψή μας

 - Μια προεκλογική περίοδος, δεν διαρκεί ποτέ έναν μήνα ή έναν χρόνο. Αρχίζει αμέσως μετά τις εκλογές και τελειώνει στις επόμενες και μάλιστα από την ώρα που θα κλείσουν οι κάλπες για τους ψηφοφόρους και θ΄ αρχίσει η καταμέτρηση ψήφων και σταυρών.
Αυτή είναι η δική μας άποψη και δεν την αλλάζουμε.
Ο κάθε υποψήφιος είτε είναι στις Εθνικές Εκλογές, είτε στις εκλογές αυτοδιοίκησης θα πρέπει καθημερινά να είναι κοντά στους πολίτες και να.... βοηθάει να λυθούν τα προβλήματά τους και να μην λέει ποτέ πως θα τα λύσει αυτός όταν θα εκλεγεί!!!
Αυτή η πολιτική δεν περνάει στον κόσμο και γι΄ αυτό φτάσαμε στο ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ όταν κυβερνούσε δημιούργησε πολλά προβλήματα, τον μαύρισε ο λαός και έρχεται τώρα να μας πει να τον ψηφίσουμε για να κάνει αυτά που δεν έκανε 5 χρόνια ως κυβέρνηση. Ποιος να τον πιστέψει;;;;
Ο κ. Παγώνης ήταν 5 χρόνια δήμαρχος μαζί με τον Καθαροσπόρη και δεν έκαναν τίποτα απολύτως και το μόνο που λέει ο κ. Παγώνης είναι πως όλα τα έργα που θα γίνουν μέχρι το 2030 είναι δικά του έργα!!!! Κύριε Παγώνη, αφού δεν μπορέσατε να τα ολοκληρώσετε εσείς, αφήστε να τα κάνει η κυρία Βάκα και μετά το 2030 βλέπουμε!!!!
Κυρίες και κύριοι υποψήφιοι, όταν δεν έχετε καμία παρουσία στα κοινά και ξαφνικά δηλώνετε υποψήφιοι μήνες πριν τις εκλογές, τότε είσθε κομήτες και κοιτάτε το βόλεμα του εαυτούλη σας.
Ο λαός δεν πρέπει να σας στηρίξει με την ψήφο του, γιατί και πάλι ως κομήτης θα είσθε στον τόπο αυτόν.
Θα έχουμε τον χρόνο να γράψουμε περισσότερα μέχρι τις εκλογές και με ονοματάκια.