Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Χθες είχαμε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χαλκιδέων, αλλά δεν μπορέσαμε να το παρακολουθήσουμε, αφού δεν μεταδόθηκε και χάσαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τα όσα συζήτησαν οι δημοτικοί άρχοντες. Πάντως βρέθηκαν εκεί και μέλη του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων ΕΕΕΕΚ Χαλκίδας, με πανό που.... έγραφε ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ και ζητούσαν την εδώ και τώρα μετεγκατάσταση.

- Αγαπητοί γονείς, ξέρετε πως το ΕΔΩ & ΤΩΡΑ δεν είναι δυνατόν να υλοποιηθεί και ξέρετε επίσης πως όλοι προσπαθούν. Εσείς συνεχίστε και τον αγώνα σας, αλλά δεν πρέπει να βγάζετε και ΄το πολύ αντιπολίτευση. Ξέρουμε πως χθες ήσασταν στο συμβούλιο και σήμερα θα είσθε στα μικρόφωνα.

- Ήταν όλοι εκεί λένε οι πληροφορίες που κάνουν αναφορά στην παραταξιακή του κυρίου Παγώνη. Τι θέλει να πει ο ποιητής;;; Πόσοι ήταν αφού ήταν όλοι;;; Πήγανε και αυτοί που δήλωσαν ανεξάρτητοι; Ο Παγώνης ξέρει πολύ καλά πως από τα 40 κορυφαία στελέχη του θα είναι μαζί του το πολύ τα 15, ενώ τα υπόλοιπα ή θα πάνε σπίτια τους ή πάνε αλλού.

- Την ώρα που εσείς διαβάζετε την "ΚΑΛΗΜΕΡΑ" εμείς βρισκόμαστε στο δρόμο για Αθήνα, αφού πλέον πρέπει να πηγαίνουμε κι εκεί, μέχρι οι συνεργάτες μας, να μπορέσουν να μάθουν αυτά που πρέπει και να μην έχουν ανάγκη την δική μας παρουσία.

- Πόση φασαρία έκανε εδώ και μέρες ο Συριζαίος κύριος Δημήτρης Αναγνωστάκης και μιλούσε ακόμη και για ποινικό αδίκημα στο θέμα μιας απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου; Χθες έβαλε την ουρά στα σκέλια, αφού τον έδωσε στεγνά κια ο κ. Χρονάς και του θύμισε το ψήφισμα!!! Κύριε Αναγνωστάκη, για βάλτε ν΄ ακούσετε ξανά και ξανά τα όσα λέγατε τις προηγούμενες μέρες και θα καταλάβετε.

- Τ΄ ακούσανε ο κ. Αναγνωστάκης και η κυρία Μπατζελή και από τον Απόστολο Γκλέτσο, για το θέμα των Γερμανικών αποζημιώσεων, ενώ έλεγε πως είναι εργαζόμενος στον ιδιωτικό τομέα και πρέπει να είναι στην δουλειά του και όχι δημόσιος υπάλληλος!!!!! Αυτό το είπε 2 - 3 φορές και εκνεύρισε και τον κύριο Αναγνωστάκη και την κυρία Μπατζελή.