Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022

.....μικρά, μικρά

 -  Δεν μπορούμε να καταλάβουμε, γιατί πολλοί γελάνε με την ήττα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ σε ευρωπαϊκό  αγώνα. Ποιοι είναι αυτοί που γελάνε; Είναι οι του ΠΑΟ, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, αλλά ξεχνούν τους δικούς τους αποκλεισμούς πάρα πολύ νωρίς. Κύριοι βλέπετε το δένδρο και δεν βλέπετε το δάσος. Δεν βλέπετε την πραγματικότητα ...για το Ελληνικό ποδόσφαιρο και αυτό είναι το κακό.

- Δεν βλέπετε πως σ΄ αυτές τις ομάδες δεν υπάρχουν Έλληνες ποδοσφαιριστές, γιατί απλά δεν υπάρχουν και Έλληνες προπονητές. Δείτε την Εθνική μας ομάδα. Παίζουν σ΄ αυτή ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι σε ομάδες του εξωτερικού και τα πάνε μια χαρά στις ομάδες τους, αλλά και στην Εθνική.

- Για ποιο Ελληνικό ποδόσφαιρο μιλάμε; Μαγαζάκια και μάλιστα με εμπόρευμα κακής ποιότητας έχουν γίνει οι ομάδες και οι μόνοι των οποίων το αυτάκι δεν ιδρώνει είναι ο Μαρινάκης, ο Σαβίδης, ο Μελισσανίδης και ο Αλαφούζος οι οποίοι δίνουν μάχη κάθε μέρα για το ποιος θα ελέγξει την ΕΠΟ, ποιος την διαιτησία, ποιος την σούπερ λιγκ και πάει λέγοντας.

- Δεν ήταν μία ακόμη ήττα για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Ήταν ένας ακόμη διασυρμός και το λένε και οι φίλαθλοι της ομάδας. Αυτοί όμως θα το ξεπεράσουν, αφού με μια νίκη επί του ΠΑΟ, του ΠΑΟΚ ή της ΑΕΚ θα βγούνε στους δρόμους να πανηγυρίσουν και θα τα ξεχάσουν όλα.