Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022

......μικρά, μικρά

 - Την καλησπέρα μας σ΄ έναν καλό φίλο, ο οποίος δεν υπήρξε ποτέ Νεοδημοκράτης, αφού πάντα ήταν στο χώρο του ΠΑΣΟΚ και δεν λοξοκοίταξε ποτέ κάποιο άλλο κόμμα. Αγαπητέ φίλε, να είσαι καλά και να ξέρεις πως δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα να γράψουμε μια καλή κουβέντα, για τον φίλο σου υποψήφιο βουλευτή. Στο κάτω κάτω δεν θα ψηφίσουμε όλοι την ΝΔ. Υπάρχουν κι αυτοί που θα ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ και οι οποίοι θα βάλουν και σταυρό προτίμησης σε υποψηφίους. Από την ώρα που ....θα προκηρυχθούν εκλογές, θα γράψουμε λοιπόν και για τον φίλο σου και μακάρι να τα καταφέρει.

- Τι έγινε τελικά με εκείνη την υποψηφιότητα του ΣΥΡΙΖΑίου υποψηφίου δημάρχου για τον Δήμο Χαλκιδέων; Τίποτα δεν ακούμε, γιατί όπως λένε όλοι περιμένουν τις αποφάσεις των οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ. Λέτε να επιλέξουν και πάλι Καλαθέρη;;;;;

- Σταμάτησε και ο θόρυβος που είχε δημιουργηθεί με την Δημοτική Σύμβουλο την κυρία Σοφία η οποία εκλέχθηκε με την κυρία Βάκα, αλλά η δήμαρχος την διέγραψε αφού η κυρία Σοφία ήθελε ν΄ ακολουθήσει έναν άλλον δρόμο και δεν έλεγε και αλήθειες, αφού όπως αποδείχθηκε στην συνέχεια, δεν υπήρχαν ούτε ως σενάριο τα όσα έλεγε και απειλούσε να αποκαλύψει.