Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022

....για να δούμε, τι θα δούμε;;;;

 - Στο θέμα της ομάδας ΑΒΑΝΤΕΣ Χαλκίδας εμείς δεν κρυφτήκαμε και προσπαθήσαμε με κάθε τρόπο να επηρεάσουμε πρόσωπα και καταστάσεις, ώστε να μην διαλυθεί η ομάδα.
Καλέσαμε πολλές φορές τον πρόεδρο κύριο Σωτηρίου να βγει και να δώσει μια λύση ώστε να σταματήσουν όλα τα σενάρια.
Αυτό έγινε τελικά μετά από αρκετές μέρες και ευτυχώς που δεν είναι πολύ αργά, αφού ο Μπαλτάκος και η ΕΠΟ, τα έχουν κάνει, ας μη γράψουμε τι....
Χθες τα μηνύματα ήταν πολλά ....και διάφορα και μας μπέρδεψαν πολύ περισσότερο.
Μας πληροφόρησαν πως οι παίκτριες της ομάδας δέχθηκαν μήνυμα που τους έλεγε όποιες θέλουν να φύγουν να περάσουν να πάρουν τα δελτία τους!!!!!
Από που άραγε και από ποιον;
Κάτι τέτοιο δεν δέχθηκε κανείς ότι συνέβη, αλλά το δικό μας ρεπορτάζ έβγαλε πως κάποιες παίκτριες που δεν είχαν υπογράψει, φυσικά και θα επιλέξουν αν θα μείνουν στην ομάδα ή όχι. 
Αν θα θέλαμε να μιλήσουμε με αριθμούς οι 20 από τις 25 παίκτριες έχουν υπογράψει το δελτίο τους κι αν όλα πάνε καλά, δεν θα έχουν κανέναν λόγο να αποχωρήσουν, γιατί προφανώς αγαπούν την ομάδα όπως οι ίδιες λένε και τουλάχιστον τα δύο τρία τελευταία χρόνια δεν είχαν παράπονα.
Χθες το βράδυ λοιπόν δεχθήκαμε ένα τηλεφώνημα από τον πρόεδρο κύριο Σωτηρίου ο οποίος έκανε μια δήλωση και μας είπε πως δεν θέλει να απαντήσει σε καμία ερώτηση, γιατί αυτό που προέχει τώρα είναι να ηρεμήσει η ομάδα και να συνεχίσει την πορεία της.
Επιμείναμε στο να κάνουμε κάποιες ερωτήσεις, αλλά ο πρόεδρος ήταν κατηγορηματικός και μας είπε πως κάποια άλλη στιγμή θα απαντήσει.
Σεβαστήκαμε το ότι οι ώρες και οι μέρες είναι κρίσιμες για την ομάδα και δεν επιμείναμε.
Κάνουμε έκκληση στις παίκτριες και πιστεύουμε πως αν όλα εξελιχθούν σωστά και σοβαρά, θα συνεχίσουν και οι ίδιες, ώστε οι ΑΒΑΝΤΕΣ της Χαλκίδας να μην διαλυθούν.