Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009

Χαλκίδα, 18 Μαρτίου 2009
Την Τετάρτη 18 Μαρτίου
κλιμάκιο της Δημοτικής Παράταξης


«ΧΑΛΚΙΔΑ -ΟΡΑΜΑ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ», στα πλαίσια υλοποίησης απόφασης της Γραμματείας που συνεδρίασε στις 14-3-09, επισκέφθηκε τη συνοικία της Χαραυγής.
Στη διάρκεια της επίσκεψης τα μέλη της παράταξης είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με κατοίκους της περιοχής και να ακούσουν τα προβλήματα που τους απασχολούν.
Προβλήματα που άπτονται της καθημερινότητας όπως είναι η έλλειψη κάδων καθαριότητας, ο ελλιπής φωτισμός, το παραμελημένο οδικό δίκτυο, η έλλειψη πεζοδρομίων αλλά και προβλήματα ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής με κυρίαρχο το θέμα της επέκτασης του σχεδίου πόλης.
Στη συνέχεια ο επικεφαλής της παράταξης Δημήτρης Αναγνωστάκης μαζί με το Δημοτικό Σύμβουλο Γιώργο Μπαντούνα και τη Δημοτικό Σύμβουλο Χρίστη Μαργαρίτη επισκέφθηκαν το Χώρο Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων (ΧΥΤΑ) όπου και ενημερώθηκαν για τη λειτουργία του από την αρμόδια υπάλληλο.
Διαπιστώθηκε ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης της λειτουργίας του και ότι πρέπει άμεσα να δρομολογηθούν οι ενέργειες για τη δημιουργία μιας νέας σύγχρονης εγκατάστασης, που θα αντιμετωπίσει τις αυξημένες ανάγκες της πόλης και της ευρύτερης περιοχής στο άμεσο μέλλον.



Για την παράταξη
Ο επικεφαλής
Δημήτρης Αναγνωστάκης