Παρασκευή 20 Μαρτίου 2009

ΕΛΛΕΝΙΤ

Ποια είναι η αλήθεια;
Ακούσαμε προσεκτικά τον εκπρόσωπο της εταιρίας PASAL, στην τοποθέτησή του στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ληλαντίων;
Τι είπε;
Είπε πως η εταιρία γνωρίζει πως υπάρχει πρόβλημα με τον αμίαντο ο οποίος είναι θαμμένος στη περιοχή, πως έχουν μελετήσει όλη τη βιβλιογραφία και πως θα φροντίσουν να απομακρυνθεί με τη διαδικασία που προβλέπει ο Νόμος.
Κύριε Δήμαρχε, κυρίες και κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, δεν θα πρέπει να ξεχνάτε πως οι προηγούμενοι επενδυτές σας διαβεβαίωναν πως ο χώρος είναι πλέον καθαρός και πως είχαν και τα πιστοποιητικά.
Είχαν μάλιστα και έκθεση της Εταιρίας ΠΛΙΝΙΟΣ Α.Ε., η οποία μιλούσε για την καθαρότητα του χώρου. Αυτή η έκθεση είχε κατατεθεί στις 27 Οκτωβρίου 2006 στη Περιφέρεια.
Οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες του χώρου, με επιστολή τους στα ΜΜΕ στις 7 Μαρτίου του 2007, έλεγαν πως η Εταιρία ENVIROCHEM, η οποία είχε σχετική άδεια συλλογής και μεταφοράς επικίνδυνων αποβλήτων, συνέλλεξε και μετέφερε στο BUHCK Γερμανίας τα επικίνδυνα απόβλητα.
Δεν θέλουμε να σχολιάσουμε τίποτα.
Δεν θέλουμε να γράψουμε περισσότερα.
Ειλικρινά, ας ψαχτούν όλοι οι αρμόδιοι γιατί θα κριθούν από τη στάση τους, εκτός κι αν μας πούνε πως άλλο Σούπερ Μάρκετ, άλλο Καραρίζος, άλλο PASAL, άλλο εγώ, άλλο εσύ, άλλο, άλλο, άλλο…