Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

Ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, κάποια πράγματα δεν πρέπει να τα κρύβουμε κάτω από το χαλάκι και ιδιαίτερα τις απόψεις μας. 
Εμείς έχουμε μάθει να μην κάνουμε δημόσιες σχέσεις και να γράφουμε μόνο καλά λόγια. 
Έχουμε μάθει να γράφουμε την άποψή μας, ακόμη κι αν ξέρουμε πως θα ενοχληθούν άνθρωποι για τους οποίους θέλουμε το καλύτερο.
Τα παραδείγματα πολλά και δεν θα μπούμε στην διαδικασία να τα αριθμήσουμε.
Να σας θυμίσουμε όμως την κριτική που ασκήσαμε κάποια στιγμή στον Δημήτρη Βαλκάνο και την Ερέτρια. Να σας θυμίσουμε την άποψη που είχαμε...
όταν ο κ. Στούπας μπήκε στο ΔΣ του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Να σας θυμίσουμε την κριτική στον κύριο Ρόγκα και τον ΛΗΛΑ. Να σας θυμίσουμε την κριτική στον κ. Κιαπέκο. Είναι πολλά τα παραδείγματα και δεν θέλουμε να κουράσουμε.
Γράψαμε κάτι για τον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ και την είδηση που κυκλοφόρησε για τον νέο προπονητή.
Τι το κακό κάναμε; Κύριοι λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει.
Ο πρόεδρος κ. Κατσινόπουλος ξέρει πως η άποψη των άλλων δεν βλάπτει κανέναν. Δική του θα είναι η απόφαση. Να θυμίσουμε μόνο πως λιβανιστήρια υπήρχαν και όταν άλλαζε ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ προπονητές την χρονιά που πέρασε. Τα καλύτερα έγραφαν όλοι, αλλά το αποτέλεσμα ήταν ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ να υποβιβασθεί. Εμείς είχαμε γράψει πολύ νωρίς την άποψή μας και τώρα όλοι ξέρουν ποιος δικαιώθηκε.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, η άποψή μας είναι καθαρή και σαφέστατη. Ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ δύο επιλογές έχει. Μία να πάρει προπονητή από το πάνω πάνω ράφι και η άλλη να πάρει έναν προπονητή ο οποίος θα είναι κάτοικος της περιοχής.
Γιατί αυτό; Γιατί απλά ο προπονητής πρέπει να βάλει πλάτη ώστε να ενώσει τους φίλους της ομάδας, οι οποίοι έχουν βρεθεί άλλος στην Δύση και άλλος στην Ανατολή.
Μας λένε πως δεν γουστάρουμε τον προπονητή το όνομα του οποίου ακούσθηκε και γι΄αυτό λέμε τα όσα λέμε. Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;
Ούτε θα τον παντρευτούμε ούτε στην δική μας δουλειά θα τον έχουμε συνεργάτη, ούτε εμείς θα τον πληρώνουμε.
Πιστεύουμε απλά πως ο ΤΑΜΥΝΑΊΚΟΣ αξίζει να προσέξει και να μην επαναλάβει τα λάθη του παρελθόντος.
Κύριοι χαϊδέψτε όσο θέλετε τ΄ αυτιά των άλλων, αλλά δείτε τι έγιναν οι ομάδες από τις οποίες πέρασε ο προπονητής. Όλες μα όλες έφτασαν λίγο πριν την διάλυση.
Ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ επιστρέφει στο τοπικό εξ αιτίας λάθος επιλογών στο θέμα του προπονητή. Ποιος είχε προειδοποιήσει, εκτός από εμάς;
Θα στηρίξουμε την προσπάθεια του ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΥ, αλλά πάντα θα γράφουμε την δική μας άποψη και δεν θα χαϊδεύουμε κανέναν προπονητή.