Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

Η άποψή μας

Δεν θέλαμε να μπούμε στην διαδικασία της όποιας αντιπαράθεσης και φυσικά δεν θέλαμε να μπούμε ανάμεσα σε ανθρώπους οι οποίοι ζούνε στην ίδια πόλη και είναι καθημερινά ο ένας κοντά στον άλλον. Μπορούμε να αστειευόμαστε, μπορούμε να πειράξουμε, αλλά δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να χαλάμε τις καρδιές μας για μια μεταγραφή!!!!
Το θέμα δημιουργήθηκε με ποδοσφαιριστή ο οποίος ήταν τελευταία στον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ, αλλά μερίδιο στην όποια μεταγραφή είχε και η ΚΑΣΤΕΛΛΑ και αυτό το....
γνώριζαν και οι πέτρες.
Όποιος λοιπόν ήθελε τον ποδοσφαιριστή θα έπρεπε να έχει την συγκατάθεση της Καστέλλας ή να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.
Η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ και προσωπικά ο προπονητής κ. Κιαπέκος, έκαναν ένα σοβαρό λάθος.
Θέλησαν να αποκτήσουν τον ποδοσφαιριστή, αφήνοντας στην άκρη, την ΚΑΣΤΕΛΛΑ!!!
Αυτό ήταν λάθος και γι΄ αυτό δεν πέτυχαν να τον αποκτήσουν.
Ο πρόεδρος του ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΥ κύριος Κατσινόπουλος το είχε ξεκαθαρίσει. "Φοράω παντελόνια και θα τηρήσω την συμφωνία. Ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ θα πάρει τα λεφτά του και η ΚΑΣΤΈΛΛΑ το 60% της μεταγραφής". Αυτό το ήξεραν επίσης όλοι. Η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ και ο κ. Κιαπέκος αν και ήξεραν τα πάντα επέμεναν.
Αγαπητέ Νίκο, αυτό ήταν λάθος σου.
Το ότι τον ποδοσφαιριστή τον ήθελαν στον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών, έρχεται σε δεύτερη μοίρα.
Νίκο, δεν έπρεπε να γίνει αυτό. Η ΚΑΣΤΕΛΛΑ και προσωπικά ο κ. Καλυβίτης έπρεπε να σου κάνουν να σκεφτείς διαφορετικά.. Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά αυτή είναι η δική μου άποψη.
Ας ζητούσες την συγκατάθεση της Καστέλλας. Το ότι ήξερες πως θα σου πούνε όχι, δεν σημαίνει πως έπρεπε "να τους κλεψεις" τον ποδοσφαιριστή.
Πάμε τώρα στον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ. Ποιοι είναι στον ΗΡΑΚΛΗ;
Τους αποκαλούσες φίλους σου κλπ.
Τώρα ποιος θα μαζέψει το όλο θέμα;
Αγαπητέ Νίκο, θα σου θυμίσω πως αυτός ο ποδοσφαιριστής, αλλά κι εσύ προσωπικά είχατε ζήσει κάποιες άσχημες στιγμές στην ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ, όταν ήσουν προπονητής στην ΚΑΣΤΕΛΛΑ.
Είναι τυχαίο το ότι αν και σήμερα είσαι προπονητής της ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ, ο ίδιος ποδοσφαιριστής έγινε αιτία για "πόλεμο";;;;;
Τέλος πάντων. Εγώ δεν υπήρξα ποτέ τόσο φίλος με τους Καλυβίτη, Στούπα και άλλους, αλλά τέτοιο λάθος δεν θα έκανα.
Ίσως είσαι μικρός ακόμη και πολύ φιλόδοξος, αλλά κάποια πράγματα Νίκο πρέπει να τ΄ αλλάξεις.