Σάββατο 7 Ιουλίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο.
- Ο Δήμος Χαλκιδέων φαίνεται πως παίζει καλά το σύστημα της επικοινωνίας, αλλά μόνο ως προς τα ζήτω μας και τις φωτογραφίες. Από πράγματα που θα κάνουν καλύτερη την καθημερινότητα των δημοτών, ας τα ξεχάσουμε. Δυστυχώς ο κ. Παγώνης  τους απογοήτευσε όλους και αυτό δεν θ΄ αλλάξει τον τελευταίο χρόνο της θητείας του. Δεν θα χρειασθεί να δώσουμε παραδείγματα αφού οι δημότες τα ζούνε στην καθημερινότητά τους.
- Στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ όλα πάνε μια χαρά, αφού επικρατεί ησυχία και δεν έχουμε ούτε ανακοινώσεις, ούτε δελτία τύπου. Καλό σημάδι αυτό, αφού οι διοικούντες μάλλον θα μιλήσουν με έργα και όχι με λόγια. Είναι πολλοί αυτοί οι οποίοι λένε πως δεν άλλαξε κάτι στην ομάδα ....
και απλά τα ίδια πρόσωπα συνεχίζουν την ίδια πρακτική, με την μόνη διαφορά πως τώρα προστέθηκε ο κ. Βαλάντης Μπλέτσας, ο οποίος στο επικοινωνιακό κομμάτι πέρασε το "μη μιλάς". Φίλες και φίλοι αναγνώστες δεν είναι κακό αυτό, αλλά με την προϋπόθεση πως θα έχει πετύχει στο να οδηγήσει κόσμο στο γήπεδο. 
Όλα τα συστήματα είναι καλά, όταν φτάνουν στο στόχο. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έχει κάποιους στόχους.
1) Πρέπει να λύσει το οικονομικό και αυτό μάλλον λύθηκε, αφού λεφτά υπάρχουν σύμφωνα με τους επενδυτές. 2) Πρέπει να λύσει το θέμα της στήριξης των φιλάθλων, το οποίο όπως ακούμε το έχει λύσει αυτή η διοίκηση. 3) Πρέπει να πληρωθούν ποδοσφαιριστές και προπονητές τα χρήματα της χρονιάς που πέρασε και όλα δείχνουν πως αυτή η διοίκηση τα διέγραψε όπως ο Τσίπρας το χρέος.
Αυτή η διοίκηση δεν θέλει να διαφημίζει τα έργα της και γι΄ αυτό επέλεξε την σιωπή και σύντομα θα δούμε και ένα άλλο έργο το οποίο πολλοί δεν το περιμένουν και θα ξαφνιαστούν. Εμείς πάντως το περιμένουμε για να μην γράψουμε πως θα χαρούμε πολύ να το ζήσουμε κι αυτό.
- Στο ΛΗΛΑ Βασιλικού έχουν θέμα και μάλιστα σοβαρό. Οι παραδιοικούντες προσπαθούν με κάθε τρόπο να βρούνε συνενόχους και να δικαιολογήσουν τις μαλακίες τους. Βλέπουν φαντάσματα παντού και γι΄αυτό πιστεύουν πως πρέπει να πάνε σε μάγισσες!!! Κυρίες και κύριοι ψυχραιμία. Τα καλύτερα έρχονται.
- Στον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών είναι τέρατα ψυχραιμίας. Δεν μασάνε και δεν ψάχνουν τρόπους να εντυπωσιάσουν. Να κατακτήσουν το πρωτάθλημα θέλουν οι άνθρωποι και όχι να βγούνε στην αγορά και να πληρώνουν για ότι κυκλοφορεί. Όταν αναλαμβάνεις μια ομάδα, δεν πας στην τράπεζα και αδειάζεις έναν λογαριασμό, για να κάνεις μεταγραφές, αν πρώτα δεν βάλεις τις σωστές βάσεις και δεν πάρεις τα σωστά εργαλεία.
- Στον ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ μάλλον αρχίζει να βγαίνει λευκός καπνός και όλα δείχνουν να υπάρχει η συνέχεια για την ομάδα, αφού υπάρχουν Λαμψακιώτες που την αγαπούν. Επειδή ακούμε και διάφορα, θα σημειώσουμε πως εμείς με τον ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ και την ΝΕΑ ΛΑΜΨΑΚΟ δεν έχουμε τίποτα. Δεν αναφερόμασταν στην ομάδα, από την ώρα που άνθρωποι της διοίκησης ως κοινές κουτσομπόλες, είχαν ανοίξει συζήτηση από τους υπολογιστές τους και τον υπολογιστή του Συλλόγου ΑΝΑΞΑΓΟΡΑΣ και "έθαψαν" κόσμο και κοσμάκη. Οι τύποι αυτοί ξέρουν τι είναι και δεν θα μπούμε στον κόπο να τους αναφέρουμε. Ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ και γενικώς η Νέα Λάμψακος τους έκανε γνωστούς, αλλά το καλάμι στο οποίο είχαν ανέβει έσπασε. Είναι αλήθεια πάντως πως όλα για τον ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ μπήκαν σε άλλα μονοπάτια, από την ώρα που αποχώρησε από την διοίκηση ο κ. Θανάσης Λιαγκούκος. Αρέσει δεν αρέσει, αυτή είναι η αλήθεια και δεν θέλω να γράψω λεπτομέρειες, γιατί κάποιοι θ΄ αναγκασθούν να τρέχουν ως μαραθωνοδρόμοι. 
- Εκεί στην πόλη της Ιστιαίας ηρεμήστε και μην θυμώνετε επειδή γράψαμε πως είσθε ποδοσφαιρικοί δούλοι και πως ο κ. Γιάννης Αναγνώστου είναι ο ποδοσφαιρικός αφέντης. Αν μπορείτε να γράψετε αυτά που μας λέτε στο τηλέφωνο, τότε θα ανακαλέσουμε. Μέχρι τότε αφήστε τα όπως είναι όλα.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλό Σαββατοκύριακο.
Ραντεβού με την κανονική ροή των αναρτήσεων την Δευτέρα 09/07/2018