Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

Καλημέρα

Καλημέρα φίλες και φίλοι αναγνώστες.
- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ απέκτησε προπονητή και ευτυχώς δεν είναι αλλοδαπός!!!!
Μπορεί να μην είναι ο κ. Βαγγέλης Ντόβολης, ο οποίος προφανώς δεν ήθελε να μπει σε περιπέτειες, αν και ήθελε να βοηθήσει τον φίλο του κ. Βαλάντη Μπλέτσα  αλλά πάντως ο κ. Τίμος Καβακάς δεν είναι άγνωστος και ξένος. Καλός προπονητής και καλό παιδί. Λέτε να τον πρότεινε ο φίλος του κ. Στούπας;;;;;;
- Εκεί στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα πρέπει να προσέχουν και τα δελτία τύπου και τις ανακοινώσεις. Τα κεφαλαία θα πρέπει να τα αντικαταστήσουν γιατί η εικόνα δεν είναι η καλύτερη, αλλά προσοχή και στο συντακτικό, αφού έναρξη ....
προπονητή δεν υπάρχει!!!!
- Στον ΛΗΛΑ Βασιλικού όλα πάνε καλά.  Σύντομα πολύ σύντομα θ΄ ανακοινωθεί το όνομα του προπονητή και του γυμναστή και αργότερα οι ανανεώσεις ποδοσφαιριστών και οι μεταγραφές. Για την νέα διοίκηση μάλλον θα περιμένουμε λίγο ακόμη αφού στο Βασιλικό και στο Λευκαντί ακούμε το "είναι γλύκα, είναι μέλη(ι) τα καρπούζια του Βαγγέλη"!!!
- Στην ΑΡΤΑΚΗ είναι πυρ και μανία, γιατί δεν κατάφεραν να κλείσουν κάποιους ποδοσφαιριστές που τους είχαν στο πρόγραμμα και μαθαίνουμε πως θα πάνε σε ομάδα η οποία θέλει το πρωτάθλημα, όπως και η ΑΡΤΑΚΗ. Κύριοι ηρεμήστε. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές.
- Στον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ όλα θα πάνε καλά αφού αύριο έχει την Γενική του Συνέλευση και θα ακολουθήσουν οι ανακοινώσεις. Πληροφορίες θέλουν τον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ να ξεκινάει μια νέα προσπάθεια με ποδοσφαιριστές από την περιοχή και νέα παιδιά, ώστε να στηθεί μια ομάδα με διάρκεια και να έχει ρόλο πρωταγωνιστή.
- Οι δημοτικοί άρχοντες φοράνε λάθος κουστουμάκια και κάνουν και μη σοβαρή ενημέρωση προς τους δημότες και δεν κόβουν την κακιά συνήθεια που έχουν να ευχαριστούν ο ένας τον άλλον!!!!
Σε λίγο κάτι θα γράψουμε...