Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ ... Το τσαλάκωμα

Κύριοι, ο καθένας λειτουργεί με την δική του λογική και όχι με την λογική των άλλων.
Το ζητούμενο είναι, πως αντιμετωπίζουν οι άλλοι, την λογική του καθενός άλλου!!!
Σας μπέρδεψα;
Πάμε να το αναλύσουμε κυρίες και κύριοι.
Η ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ έγινε και πάλι θέμα και για μια ακόμη φορά έφερε στην επιφάνεια την εποχή των τσιφλικάδων και των εργατών της γης. Έχουμε τον αφέντη και τους υποτακτικούς. Θα σας δώσουμε περισσότερες εξηγήσεις γιατί δεν θέλουμε να έχετε απορίες.
Στην περιοχή της Ιστιαίας ο ποδοσφαιρικός αφέντης είναι ο κ. Γιάννης Αναγνώστου και όποιος το αμφισβητεί να σηκώσει το χέρι του, γιατί το κεφάλι του δεν θα....
το σηκώσει κανείς.
Πήρε την ομάδα τηςΙστιαίας και την ανέβασε κατηγορία. Την πήγε στην Γ΄ Εθνική με προπονητή τον κ. Θανάση Γουρνά. Την επόμενη χρονιά μετά από κάποιους αγώνες, άδειασε τον φίλο του Γουρνά και τον χαρακτήρισε δημόσια ρουφιάνο κάτι που έκανε και ο επόμενος κύριος Τσίρκοβιτς!!!
Αφού επί εποχής Τσίρκοβιτς πέρασαν ένα χέρι και τους δημοσιογράφους, ο κ. Αναγνώστου έστειλε και τον Τσίρκοβιτς από εκεί που ήρθε, εφήρμοσε το δικό του σύστημα και κράτησε την ομάδα στην Γ΄ Εθνική. Εν το μεταξύ είχε αφήσει εκτός Α΄ Κατηγορίας την ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΙΣΤΙΑΙΑΣ για να υπάρχει μία μεγάλη ομάδα και η ΑΚΑΔΗΜΙΑ να είναι για τα μικρά!!!!
Έκανε όμως το θαύμα του στην συνέχεια αφού δεν δήλωσε την ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ σε κανένα πρωτάθλημα!!!! Για να υπάρχει όμως η σφραγίδα και ο ίδιος ως πρόεδρος δήλωσε συμμετοχή στα πρωταθλήματα υποδομών!!!
Προχθές δεν κατέβασε στον μικρό τελικό την ομάδα ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ!!!
Ποιος πήρε την απόφαση;
Έχει ή όχι ΔΣ η ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ;
Πρέπει να έχει. Ποια είναι τα μέλη του;
Ποιοι πήραν αυτή την απόφαση;
Κυρίες και κύριοι υπάρχει πραγματικός ποδοσφαιρικός αφέντης και οι ποδοσφαιρικοί δούλοι.
Από τους λαλίστατους δημοσιογράφους της Βόρειας Εύβοιας ακούσατε τίποτα;
Αυτοί που μιλούσαν για δημοσιογράφους της πορτοκαλάδας, μπορούν να πούνε κάτι με το οποίο δεν θα συμφωνεί ο κύριος Γιάννης Αναγνώστου;
Ας βγούνε οι γνωστοί ραδιοφωνατζήδες να πούνε μια κουβέντα. Αν το κάνουν, θα κάνουν να ξαναπάνε στην πλατεία της ΙΣΤΙΑΙΑΣ χρόνια.
Ας μη γελιόμαστε κύριοι. Εμείς δεν ρίχνουμε ευθύνες στον κ. Γιάννη Αναγνώστου. 
Ρίχνουμε ευθύνες σ΄ αυτούς που προσκυνάνε τον κ. Αναγνώστου, γιατί δεν θέλουν να βρεθούν απέναντί του.
Ο Γιάννης λοιπόν είναι ο αρχηγός και τελειώσαμε.
Ακούστε το τραγούδι που λέει πως μπροστά πηγαίνει ο αρχηγός και πίσω του οι σκύλοι.