Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Επιμελητήριο Εύβοιας και ο Εμπορικός και Βιομηχανικός Σύλλογος Χαλκίδας με την υποστήριξη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Δήμου Χαλκιδέων, διοργανώνουν σειρά εκδηλώσεων στο εμπορικό κέντρο της Χαλκίδας επί της οδού Κριεζώτου, στις 26 & 27 Ιουλίου 2018.
Σκοπός των εκδηλώσεων αυτών οι οποίες θα πραγματοποιηθούν από το απόγευμα και μετά, είναι η προσέλκυση κοινού στο εμπορικό κέντρο της πόλης και η γνωριμία με τοπικούς παραγωγούς αγροδιατροφικών προϊόντων. Παράλληλα με τον εορτασμό της πολιούχου της Χαλκίδας θα λάβουν χώρα παραδοσιακά μουσικοχορευτικά δρώμενα, επιδείξεις γαστρονομίας....
και κεράσματα. Οι παραγωγοί που θα συμμετάσχουν θα έχουν τη δυνατότητα εκτός από την προβολή των προϊόντων τους να πραγματοποιούν πωλήσεις σε κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους, εφόσον εκδίδουν τα απαραίτητα φορολογικά παραστατικά.

Στα πλαίσια της κοινής αυτής δράσης καλούμε τους παραγωγούς αγροδιατροφικών προϊόντων και οίνων της Εύβοιας οι οποίοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στην εκδήλωση, να δηλώσουν συμμετοχή στο info@agrifoodcentralgreece.gr το αργότερο μέχρι την Τρίτη 10 Ιουλίου 2018. Θα τηρηθεί αυστηρά  σειρά προτεραιότητας λόγω περιορισμένων θέσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα στελέχη της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας (κ. Δέσποινα Καμπουροπούλου, στα τηλ. 2221353543 και 6944731674).