Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

Καλημέρα στην Δημοτική Αρχή

Θέλουμε να στείλουμε την καλημέρα μας στην Δημοτική Αρχή, αφού θέλουμε και να σχολιάσουμε κάποιες υπερβολές. 
- Κυρίες και κύριοι, ας ξεκινήσουμε από αυτούς που οργανώνουν κάθε χρόνο το φεστιβάλ πολιτισμού "στις όχθες του Λήλαντος". Αυτό ανήκει στο Εργαστήρι Καλλιτεχνικής Παιδείας του Βασιλικού και πρέπει να μην το ξεχνά κανείς. Ήταν μια ιδέα την οποία και υλοποίησε ο κ. Θωμάς Παναγόπουλος και η οποία παράγει πραγματικά πολιτισμό και όχι κάτι που εύκολα συναντά κανείς και στα πανηγύρια. Θα γράψουμε περισσότερα για ....
το θέμα, αργότερα.
- Η συμπαθέστατη πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου στο Μπούρτζι κάνει μια προσπάθεια ενημέρωσης μέσα από το fb, αλλά η προσπάθεια αυτή είναι από μόνη της υπερβολική. Κυρία Φλεβάρη, δεν είναι είδηση και δεν αξίζει την προβολή το ότι μαζέψατε κάτι σκουπίδια ή το ότι κόψατε τα χόρτα στους δρόμους ή το ότι ρίξατε κάπου άσφαλτο. Αυτά είναι υποχρέωσή  σας και είναι θέματα της αρμοδιότητά σας. Γράψατε χθες πως καθαρίσατε κάποιον χώρο γύρω από ένα εκκλησάκι γιατί γιόρταζε κλπ. Αυτό δεν σας τιμά. Ακόμη και ο κάθε Άγιος θέλει την καθημερινή του φροντίδα και καθαρό τον χώρο του. Ποιος σας είπε πως δεν πρέπει να φροντίζει η δημοτική αρχή όλο τον χρόνο, τον χώρο αυτόν. Ευχαριστήσατε τους αντιδημάρχους γιατί τον φρόντισαν μία μέρα; Τις υπόλοιπες 364 τι έκαναν;

2 Ιουλιου 12:17 
Το Σαββατο 7 Ιουλιου ειναι παραμονη του Αγιου Προκοπιου!!!!Κ οπως καθε χρονο κανουμε τις ετοιμασιες μας!!Εγινε αντικατασταση κ επισκευη της κεντρικης θυρας εισοδου του Κοιμητηριακου Ναου κ Αγιου.Επισης προβηκαμε σε αποψιλοτικο καθαρισμο του ευρυτερου Περιβαλλοντος χωρου ο οποιος περιλαμβανει κ τον Ναο μας!!!Για αλλη μια φορα....θελω να ευχαριστησω θερμα...τον Αντιδημαρχο κ. Β.Καθαροσπορη κ τον Αντιδημαρχο Ληλαντιων κ.Γ.Γιογιο για την αμεση ανταποκριση τους !!!!Επεται κ συνεχεια για την ολοκληρωση κ βαψιματος του Ναου...σε επομενη αναρτηση. Ευχομαι Υγεια σε ολο τον κοσμο...βοηθεια μας με Υγεια κ Αγαπη!!!!

2 Ιουλίου 08:17
Καλημερα φιλοι μου κ καλη εβδομαδα!!!Το συγκεκριμενο σημειο καθαριστηκε σημερα το πρωι...για αλλη μια φορα... ηταν προγραμματισμενο για σημερα 2 ΙΟΥΛΙΟΥ...ΣΤΙΣ 6.30 ...ΤΟ ΠΡΩΙ...Θα ηθελα να σας παρακαλεσω....να μην τα βγαζετε απο Παρασκευη κ μενουν εκει το Σαβ/κο...καλο ειναι να μας ειδοποιειτε!!!!Οπως θα ηθελα να τονισω....οτι οι απειλες κ οι συκοφαντιες ενος συγκεκριμενου ατομου...δεν μας πτοει...διοτι κανει τα χειροτερα κ ψαχνεται για φασαρια!!!!Υπαρχει αρχειο σε οτι κανουμε...ημερομηνιες...μηνες...ωρες...μπορειτε να τα δειτε κ στο προφιλ μου!!!Εμεις θα συνεχισουμε να κανουμε το αυτονοητο για τον τοπο μας...!!!Σας ευχαριστω για την κατανοηση κ καλη συνεχεια!!!

Αγαπητή κυρία Φλεβάρη, διαβάζω τις αναρτήσεις σας στο fb και θα ήθελα να σας θυμίσω πως υπάρχει και κανονισμός καθαριότητας. Οι δημοτικοί άρχοντες δεν κατηγορούν δημότες στο fb αλλά εφαρμόζουν τον κανονισμό καθαριότητας και επιβάλλουν πρόστιμα.
Την καλημέρα μας και να ξέρετε πως είναι στις υποχρεώσεις της δημοτικής αρχής όλα αυτά και η φροντίδα πρέπει να είναι καθημερινή. Όπως λέτε κι εσείς αυτά είναι αυτονόητα και για τα αυτονόητα δεν ευχαριστούμε, ούτε τα προβάλλουμε.