Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

Ο άμπαλος

ΠΑΠΑΔΆΚΗΣ ΑΝΤ.
Είπαμε. Μπάλα δεν ξέρουμε, αλλά μαλάκες δεν θα γίνουμε ποτέ και ποτέ δεν θα γίνουμε σαν κάποιους οι οποίοι πουλάνε και την μάνα τους, για να παριστάνουν τον παράγοντα και να είναι "μαϊμουδίστικα, αυτό που δεν μπόρεσαν να γίνουν ποτέ.
Τα λόγια μας δεν τα μασάμε και γράφουμε πως κάποιος δεν μπόρεσε να γίνει δήμαρχος και τρέχει πίσω από δήμαρχο, δεν μπόρεσε να γίνει παράγοντας στην ΕΠΣΕ και τρέχει πίσω από παράγοντες!!!!!
Της πουτάνας γίνεται κυρίες ....
και κύριοι και αυτός ο τύπος, βρήκε τρόπο να κατηγορεί όσους δεν τον προσκυνάνε και όσους δεν κάνουν πράξη τα δικά του θέλω.
Στόχος του τώρα τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣ Εύβοια, επειδή δεν ψήφισαν την κατάργηση της Γ΄ κατηγορίας!!!
Πυρ λοιπόν κατά Παπαδάκη ο οποίος είναι εκτός από ταμίας και υπεύθυνος για τα πρωταθλήματα υποδομών στην ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ.
Νομίζουν πως ο κ. Παπαδάκης θα τους φοβηθεί. Άδικος κόπος κύριοι. Δεν καταλαβαίνει τίποτα αυτός. Γράψτε όσα θέλετε. Σας έχει βάλει στην πρίζα, αφού τέτοιες έχει πολλές!!!
Τον κώλο σας κάτω να χτυπάτε, το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο δεν είναι για κωλοτούμπες και για ανθρώπους που στην πολιτική, είναι με το ΠΑΣΟΚ, πάνε στον ΣΥΡΙΖΑ, μετά υπηρετούν Νεοδημοκράτες και στο τέλος καταλήγουν στην Χρυσή Αυγή.
Το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο και η ΕΠΣ Εύβοιας ούτε στον κάδο απορριμμάτων της δεν τους βάζει και αυτό το ξέρουν όλοι αλλά δεν τους το λένε, για να μην ταλαιπωρούν τον Δήμαρχο!!! Δεν γράψαμε λάθος. ξέρουμε καλά τι γράψαμε. Δήμαρχε κύριε Γιώργο μας, "μάζεψέ τα τα ορφανά σου", γιατί  θα αρχίσει το πάρτι και θα ψάχνουν για τσίγκινο σώβρακο!!!!
Ο κ. Αντώνης Παπαδάκης γελάει μ΄ όλα αυτά, γιατί αυτούς τους τύπους τους έχει γραμμένους.
Μπορεί κάποιοι να τους ανέχονται αλλά υπάρχουν κι αυτοί οι οποίοι λίγο θέλουν να τους "προωθήσουν" και να κατεβαίνουν δέκα δέκα τα σκαλοπάτια, στα γραφεία της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ.
Επειδή προσπαθούν με πούστικους τρόπους να δημιουργούν προβλήματα, τους γράφουμε απλά πως όλα είναι υπό έλεγχο και δεν θα τους περάσει τίποτα. Οι απειλές περί μη καθόδου των ομάδων που ελέγχουν στα πρωταθλήματα, έχουν απαντηθεί.
Ούτε ζέστη ούτε κρύο και αυτοί θα γίνουν ρεζίλι. 
Κύριε Παπαδάκη, δεν έχετε καμιά ανάγκη εσείς από στήριξη των ΜΜΕ γιατί σας ξέρουν οι παράγοντες και δεν τσιμπάνε από τα όσα γράφουν οι πρωταθλητές της κωλοτούμπας!!!!