Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

Η απάντηση Μαργέλη σε Πόγκα

Αφού επί αρκετές μέρες μας έλεγαν ότι θα καθαριστούν και θα συντηρηθούν οι αγροτικοί δρόμοι, έρχονται τώρα και απειλούν για μια εθελοντική ενέργεια που είχε σαν αποτέλεσμα την γίνει κάτι που αυτοί δεν έκαναν. Εάν ήταν σοβαροί θα...
ευχαριστούσαν τους εθελοντές και δεν θα τους απειλούσαν γιατί συγκέντρωσαν δέκα σακούλες σκουπιδιών και καθάρισαν και το χώρο που σταθμεύουν τα οχήματα, που είναι ιδιόκτητος και που κατά την εκτέλεση των εργασιών παρευρισκόταν και ο ιδιοκτήτης. Ο χώρος που υπήρχε ο Ι.Ν. Αγίας Μαρίνας, που κατεδαφίστηκε μετά από εντολή της πολεοδομίας, δεν καθαρίστηκε και ούτε έγινε καμιά ενέργεια, αλλά ούτε να δούνε δεν πήγαν από το πολύ ενδιαφέρον τους.     Η πράξη αυτή ήταν μια εθελοντική ενέργεια και σκοπό είχε την δημιουργία αναλόγων ενεργειών, πράξη που προβλέπετε από το πρόγραμμα "Καλλικράτης", είναι στις αρμοδιότητες των τοπικών αρχών και πρέπει να προωθείτε.
     Στην επιστολή που έστειλε ο κ. Πρόεδρος στα μέσα ενημέρωσης, τα οποία την δημοσίευσαν χωρίς να πάρουν και την αντίθετο άποψη, αναφέρει ότι οι αγροτικοί δρόμοι έχουν καθαρισθεί , ας τον κρίνουν οι Δημότες.
       Ως για τις ασυναρτησίες για μπαχαλάκηδες, θα πρέπει να μας εξηγήσει τι εννοεί και δεν μπορέσαμε να βγάλουμε άκρη.