Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Ο άμπαλος....

Ουφ, ησύχασα τώρα.
Έκλεισε το θέμα των κατηγοριών, αφού αν προκύψει πρόβλημα, σ΄ αυτή την Γ΄ κατηγορία θα εμφανισθούν νέες ομάδες, οι οποίες επιτέλους θα προκύψουν από παλιές οι οποίες έχουν παιδιά τα οποία εκτός από τα πρωταθλήματα ΝΕΩΝ θα μπορούν  να έχουν συμμετοχές και στην Γ΄ Κατηγορία.
Οι πρώτες ομάδες που θα εμφανισθούν στην Γ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ θα είναι από τον Δήμο Ερέτριας, Δήμο ΔΙΡΦΎΩΝ - ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ  και τον Δήμο Χαλκιδέων και συγκεκριμένα από Αρτάκη και Ληλάντιο.
Η Γ΄ Κατηγορία με αυτόν τον τρόπο θα είναι το φυτώριο από το οποίο μόνο καλό θα προκύψει για το Ευβοϊκό Ποδόσφαιρο, αφού νεαροί ποδοσφαιριστές θα έχουν χρόνο....
σε επίσημους αγώνες πρωταθλήματος και θα μπορούν έτσι να δείχνουν την αξία τους και να ανεβαίνουν κατηγορίες. Έτσι θα φύγουν από τον χώρο κι αυτοί οι οποίοι απλά βρίσκονται σ΄ αυτόν για να κάνουν τις δουλειές τους.
Στην ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ αυτά τα γνωρίζουν και κάποια στιγμή θα τα κόψουν από την ρίζα, για να ησυχάσουν παράγοντες, διαιτητές, προπονητές και ποδοσφαιριστές, από αυτούς που στόχο έχουν απλά την ύπαρξή τους.
Ως άμπαλος θα πρέπει να ομολογήσω πως ούτε γκολ μπορώ να βάλω, ούτε να βρίζω τους ανθρώπους της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ μπορώ, επειδή πιστεύω πως με αδικούν, αλλά πρέπει να ομολογήσω πως άλλοι είναι αυτοί οι οποίοι μπέρδεψαν τα μπρόκολα και τα μαρούλια, με την ποδοσφαιρική τους ύπαρξη.
Ως άμπαλος κύριοι, δεν έχω κανέναν λόγο να κατηγορώ μπαλαδόρους και τους υποστηρικτές τους, πως οι μεν παίρνουν 20εύρα και οι δε παίρνουν 20εύρα.
Δεν με προβληματίζουν αυτοί που τα παίρνουν και καλά κάνουν, αλλά αυτοί που τα δίνουν!!! Γιατί άραγε τα έδιναν και τα δίνουν;;;;;;
Καλησπέρα σας.