Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλημέρα.
- Οι προπαίδες της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ κέρδισαν χθες στον τελικό ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Χ./ ΝΕΑΠΟΛΗΣ και σήκωσαν την κούπα του πρωταθλητή. Πανευτυχείς οι πιτσιρικάδες του Αντώνη Τσαραντάνη, αλλά και ο προπονητής τους. Συγχαρητήρια σε όλους.
- Νέα Διοίκηση έχει ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ και φυσικά νέους στόχους. Ο κ. Κατσινόπουλος έδειξε πως αγαπάει την ομάδα και θα βάλει πλάτη για μια νέα προσπάθεια με κύριο στόχο την ...
συσπείρωση του κόσμου γύρω από τον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ. ΚΑΛΉ ΕΠΙΤΥΧΊΑ.
- Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ μπήκε για τα καλά στις μεταγραφές και όλα δείχνουν πως σιγά σιγά, θα δημιουργηθεί μια ομάδα με την οποία οι Ψαχνιώτες θα πάρουν τον τίτλο του φαβορί. Γνωστά ονόματα έχουν ήδη "κρατήσει θέση στην πλατεία". Η άμυνα κούμπωσε μαι τώρα πάνε για την επίθεση. Όχι δεν ξέχασαν το κέντρο, αλλά εκεί θα περιμένουν λίγο ακόμη.....
- Στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν ξέρουμε τι κάνουν, αλλά όλα δείχνουν πως το ρόστερ θα είναι τελείως διαφορετικό από αυτό που ξέραμε και θα έχουμε και εκπλήξεις, στο ποιοι θα φύγουν από την ομάδα.
Δεν θέλουμε να γράψουμε κάτι παραπάνω, γιατί δεν αξίζει να μιλάς για μια ομάδα και τις μεταγραφές της, όταν έχει απαξιωθεί τόσο πολύ και ποδοσφαιριστές και προπονητές, δεν θέλουν να είναι στην ομάδα!!!
- Στον ΑΟ  ΖΑΡΑΚΩΝ ακόμη δεν έχουν πάρει τις αποφάσεις τους, αλλά θεωρούμε πως οι άνθρωποι της ομάδας δεν θα την υποτιμήσουν και δεν θα την υποβαθμίσουν, για κανέναν λόγο. Θα γράψουμε αργότερα την άποψή μας.
- Το Εργαστήρι Καλλιτεχνικής Παιδείας και στα πλαίσια του φεστιβάλ "στις όχθες του Λήλαντος" αξίζει πολλά συγχαρητήρια και για την χθεσινή μέρα θεάτρου. Η προσπάθεια μικρών και μεγάλων ήταν αξιέπαινη και χειροκροτήθηκε από τον κόσμο.