Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - Οι καλοπληρωτές....

Να γράφουμε και να λέμε αλήθειες και όχι μαλακίες και ψέματα, αλλά και να μην λειτουργούμε ως πλυντήρια για τις μέρες και τα έργα άλλων.
Φίλες και φίλοι στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ διαφήμιζαν από τον Μάρτιο του 2016 μέχρι και πριν λίγο καιρό πως αυτοί δεν είναι λαμόγια, πως αυτοί δεν είναι κακοπληρωτές, πως αυτοί δεν τρώνε τα χρήματα ποδοσφαιριστών και προπονητών και διάφορα τέτοια. Μπούρδες. Μπούρδες και μεταξωτές κορδέλες.
Δεν έχουν ούτε ανάστημα, ούτε τσέπες για να είναι κύριοι απέναντι στις υποχρεώσεις τους.
Μέλη της σημερινής διοίκησης, ήταν και μέλη στο προηγούμενο....
ΔΣ και μάλιστα αυτοί που "γενικώς καθαρίζουν" αυτούς που τους ήθελαν και κάποιους τους είχαν γλάστρες για να κάνουν τις δουλειές τους και μετά τους άδειασαν!!!!
Τα γνωρίζουν αυτά οι κύριοι Ελευθεριάδης, Τσαγκάρης και Αναγνωστάκης, αλλά δεν μιλάνε γιατί ξέρουν ποιο θα είναι το αποτέλεσμα και δεν θέλουν να γίνουν οι κακοί.
Χρωστάνε λοιπόν πολλά χρήματα σε προπονητές, ποδοσφαιριστές και τρίτους, αλλά θέλουν να ξεπλυθούν ρίχνοντας αλλού το μπαλάκι. Αλήθεια η νέα διοίκηση πήρε μαζί της πρόσωπα, αλλά όχι τις υποχρεώσεις τους τουλάχιστον προς τους ποδοσφαιριστές; Αν αυτό δεν είναι πλυντήριο τότε τι είναι;
Κυρίες και κύριοι του ΔΣ του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ εμείς μπορεί να είμαστε λαμόγια, αλλά στο σπίτι μας και στην δουλειά μας και όχι να κάνουμε λαμογιές στο όνομα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. 
Εσείς; 
Θα περιμένουμε τις απαντήσεις σας και θα επανέλθουμε. Δεν μπορείτε να έχετε δίπλα σας αυτούς που κατέστρεψαν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και να διώχνετε τους ποδοσφαιριστές γιατί ζητούν τα χρήματά τους.
Αν το κάνετε, η ομάδα θα παίζει σε άδειο γήπεδο κι εσείς θα φύγετε νύχτα.
Φροντίστε, ώστε αυτοί οι κύριοι να πληρώσουν τα παιδιά. Τον τρόπο τον ξέρουν αυτοί.