Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Πάλι τα ίδια;

Προβλέψεις κάνουν όλοι, αλλά την άποψή τους την καταθέτουν ελάχιστοι.
Και στις δύο περιπτώσεις πάντως θα πρέπει να έχουμε και κάποια δεδομένα στα οποία θα στηρίξουμε την πρόβλεψη ή την άποψή μας.
Βάζουμε λοιπόν στην ζυγαριά και χαρακτηρίζουμε τον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών και τον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ ως τα φαβορί για τον τίτλο και μάλιστα οι περισσότεροι ερασιτέχνες ή επαγγελματίες ή εθελοντές δημοσιογράφοι, δίνουν πρώτο φαβορί τον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ αφού πήρε τους Νάτση, Νικολάου, Καραντάκη, Μαναρίτσα κλπ.
Αλήθεια ξέρουμε ....
ποιους πήρε ο ΗΡΑΚΛΗΣ;
Εμείς από την πρώτη στιγμή γράψαμε πως αδιαφιλονίκητο φαβορί είναι ο ΗΡΑΚΛΗΣ Ψαχνών και εξηγήσαμε και τους λόγους.
Ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ μπορεί να βγει πρωταθλητής σε επίπεδο μεταγραφών, αλλά όπως ξαναγράψαμε έχει κάνει λάθος επιλογή στο θέμα του προπονητή. Δεν έχουμε κάτι εναντίον του κ. Ζέρβα, αλλά δεν θα καταφέρει να πάει τον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ στην πρώτη θέση.
Δεν θα γράψουμε περισσότερα, γιατί δύσκολα θα καταλάβουν αυτοί που έκαναν την επιλογή, αλλά και ο ίδιος.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ δεν έχει καμιά βιασύνη και ξέρει δύο αγορές. Δεν θα μπει ανάμεσα σε ομάδες τις Εύβοιας και ποδοσφαιριστές. Όποιος θέλει να παίξει στον ΗΡΑΚΛΗ πάει εκεί με την ελευθέρας του και συζητάει.
Όποιος νομίζει πως οι διοικούντες τον ΗΡΑΚΛΗ θα τσιμπήσουν και θα μπούνε σε παζάρια, κάνει τραγικό λάθος και θα το διαπιστώσουν όταν θ΄ αρχίσει το πρωτάθλημα.
Κυρίες και κύριοι, ευχόμαστε και πιστεύουμε να μην πάρετε μεγάλη πίκρα όταν διαπιστώσετε πως κάνατε λάθος και πως ο κουβάς στον οποίο ρίχνατε χρήματα, δεν είχε πάτο!!