Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

"Οι φίλοι μας"

Το δηλώνουμε για μια ακόμη φορά. 
Δεν γράψαμε ποτέ κάτι για τους φίλους μας.
Αυτοί είναι ελάχιστοι. Οι γνωστοί μας, είναι πραγματικά πολλοί, αλλά είναι απλά γνωστοί.
Φίλες και φίλους αποκαλούμε τους αναγνώστες μας, με την ευρύτερη έννοια και φυσικά από σεβασμό και θέλοντας να τους πούμε ένα ευχαριστώ.
Οι γνωστοί μας, δεν έχουν καμία υποχρέωση να δείχνουν κάποιο ...
ενδιαφέρον για μας, ούτε ν΄ ανησυχούν για την υγεία μας. 
Το ίδιο ισχύει και για μας. Δεν πρέπει ν΄ ανησυχούμε γι΄ αυτούς και φυσικά δεν έχουμε καμία υποχρέωση να στηρίζουμε το ότι κάνουν.
Όταν τυχαία θα βρισκόμαστε θα λέμε και καμιά κουβέντα παραπάνω και μέχρι εκεί.
Μπορούν εύκολα να λένε πως δεν έχουν παρτίδες μαζί μας ή πως όταν μας χρειασθούν ξέρουν που θα μας βρούνε και πως θα μας πείσουν!!!
Επειδή αυτές τις μέρες, έχουμε να πάρουμε κάποιες αποφάσεις, θα αραιώσουμε τις αναρτήσεις μας και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τις καλύτερες επιλογές.
Οι καιροί είναι δύσκολοι και θα πρέπει να βάλουμε τις βάσεις, ώστε η περίοδος 2018 - 2019 να είναι καλή για το apopsignomi.blogspot.com όπως καλή ήταν και αυτή του 2017-2018.
Το αν θα κάνουμε ή όχι σωστές επιλογές, θα το ξέρουμε όταν θα τελειώσουν τα πρωταθλήματα και κάθε φορά που θα τελειώνει μια εκλογική αναμέτρηση είτε αυτή αφορά τις Εθνικές Εκλογές, είτε τις Δημοτικές και Περιφερειακές, είτε της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ.
Όταν οι ομάδες θ΄ αρχίσουν προετοιμασία και θα κλείσουν το ρόστερ τους, φυσικά και θα σχολιάζουμε. Όταν θ΄αρχίσουν τα πρωταθλήματα φυσικά θα γράψουμε την άποψή μας για τις ομάδες.
Κλείνοντας να ευχηθούμε τα καλύτερα για όλους τους γνωστούς μας.