Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ EURODRIP

ΕΝΩΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων εκφράζει την στήριξή της στο Σωματείο των εργαζομένων στη Eurodrip. Καταγγέλλουμε την εργοδοσία για τις παράνομες και καταχρηστικές απολύσεις δύο συναδέλφων, τρεις μέρες μάλιστα πριν τις εκλογές του σωματείου. 
Το Σωματείο εργαζομένων στη Eurodrip μπαίνει καρφί στο μάτι της εργοδοσίας καθώς ασχολείται από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης του με τα καθημερινά ζητήματα στο χώρο δουλειάς, ζητήματα υγιεινής και ασφάλειας, μέτρα ατομικής προστασίας,....
αντιμετώπισης ατυχημάτων, μετακίνησης των εργαζομένων, των συνθηκών δουλειάς κλπ. Αυτή η δράση που στοχεύει στη συσπείρωση των εργαζομένων και στη συλλογική δράση για τη δουλειά και τη ζωή τους είναι που την ενοχλεί.
Η επιχείρηση τρομοκρατίας της εργοδοσίας δεν θα περάσει! Μαζί με τους συναδέλφους, το σωματείο τους, θα βρει μας βρει όλους μπροστά τους. Οι απολύσεις είναι υπόθεση όλων των εργαζομένων της περιοχής καθώς σε πολλούς χώρους ακολουθείται κοινή πρακτική της εργοδοσίας. Όπλο μας απέναντι στη επίθεση που δεχόμαστε στη δουλειά και στη ζωή μας είναι ο οργανωμένος αγώνας μας, η ενότητα και η αλληλεγγύη των εργαζομένων. 
Στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματα του σωματείου για άμεση επαναπρόσληψη των δυο απολυμένων, κόντρα στην προσπάθεια της εταιρείας να εκφοβίσει τους εργαζόμενους, να παρεμποδίσει την συνδικαλιστική δράση. 

Χαλκίδα, 3/7/2018
Για το ΔΣ