Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

Ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ του αύριο

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, κάποιοι δεν λένε να καταλάβουν πως εμείς γράφουμε πάντα την άποψή μας και δεν παριστάνουμε τους καλούς και τους φίλους σε όλους.
Γράψαμε για τον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ και τον νέο του προπονητή και κάποιοι έπεσαν να μας φάνε.
Κάποιοι άλλοι λένε τα καλύτερα για τον προπονητή και υπάρχουν κι αυτοί οι οποίοι πιστεύουν πως μ΄ αυτόν στον πάγκο ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ "χτυπάει" και πρωτάθλημα.
Καλά κάνουν όλοι και πιστεύουν αυτά που πιστεύουν, αλλά ας μας....
επιτρέψουν να έχουμε την δική μας άποψη.
Δεν θα επαναλάβουμε τα ίδια, γιατί δεν αξίζει τον κόπο, αλλά δεν δικαιώθηκαν όλοι αυτοί που στήριζαν τις επιλογές του ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΥ στο πρωτάθλημα 2017 - 2019. Τα ξέχασαν όμως αυτά και τα ξέχασαν γιατί δεν πλήρωσαν αυτοί την ζημιά. Αν πλήρωναν αυτοί θα έκαναν άλλες επιλογές.
Κύριοι, εμείς θα συνεχίσουμε να γράφουμε την άποψή μας, γιατί πραγματικά θέλουμε ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ να έχει την θέση που του αξίζει και η προσπάθεια του κυρίου Κατσινόπουλου, για ένα  δυνατό ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ με δικά του παιδιά και μια ποδοσφαιρική κυψέλη στο Αλιβέρι, να μην πάει χαμένη και να μην απογοητευθεί. 
Εμείς θα γράφουμε την άποψή μας πάντα και δεν θα κάνουμε ποτέ παρεμβάσεις για τον έναν ή τον άλλον προπονητή. Αυτό ας το καταλάβουν ΟΛΟΙ.