Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα.
Ένα ακόμη καλοκαιρινό 3ήμερο αρχίζει και βέβαια μια ακόμη ευκαιρία για βόλτα στις παραλίες και βουτιές στην θάλασσα, ιδιαίτερα για τα παιδιά. Να περάσετε όλοι όμορφα και αφήστε για λίγο τις σκοτούρες και τα προβλήματα, τα οποία είναι πολλά.
- Άντε ν΄ αρχίσουμε με τον άμπαλο σήμερα, ο οποίος "θα πυροβολήσει"  τον υπεύθυνο πρωταθλημάτων υποδομών και ταμία της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ κύριο Παπαδάκη Αντώνη. Υπομονή και σε λίγο θα μάθετε το γιατί.
- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν έχει κανένα πρόβλημα. Λεφτά στους ....
προπονητές και ποδοσφαιριστές χρωστούσαν οι παλιοί και όχι οι νέοι διοικούντες τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Έτσι λένε!!!! Και για το θέμα αυτό θα γράψουμε αργότερα, γιατί δεν μας αρέσει να βαφτίζουν το κρέας ψάρι....
- Ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ προχωράει σε ανασυγκρότηση γενικώς και ρίχνει βάρος στις ακαδημίες του. Καλό είναι αυτό, αλλά απαιτεί υπομονή και οργάνωση και μακάρι ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ να τα καταφέρει.
-  Αυτό θέλει η ΙΣΤΙΑΙΑ. Κύριοι εμείς δεν παρεξηγούμε τον κ. Αναγνώστου ο οποίος δεν κατέβασε την ομάδα ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ της Ιστιαίας στον μικρό τελικό. Τώρα φυσικά θα τιμωρηθεί η ομάδα, αλλά τον κ. Αναγνώστου αυτό δεν τον ενοχλεί. Λεφτά υπάρχουν. Η Ιστιαία ως πόλη δέχθηκε την εγκατάλειψη της ομάδας και την μη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και πολλά άλλα. Τον κ. Αναγνώστου θέλει για πρόεδρο, γιατί κανείς δεν έχει το ανάστημα να του πει έστω και μια κουβέντα!!! Αργότερα θα γράψουμε περισσότερα.
- Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ είναι ερασιτεχνική ομάδα και συμμετέχει στο πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορία της Εύβοιας. Σε καμία των περιπτώσεων δεν θα πληρώσει όσα θέλουν κάποιοι. Θα αποκτήσει ποδοσφαιριστές οι οποίοιθα θελήσουν να είναι με τους πρωταθλητές και να συνεχίσουν στην Γ΄ Εθνική. Τι δεν καταλάβατε;