Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Τι να γράψουμε τώρα; Ακούσαμε χθες τον κύριο Γιάννη Ελευθεριάδη στην εκπομπή του Μανώλη Βέττα και βγάλαμε συμπέρασμα. "Πλήρωσα τα γούστα μου" είπε ο πρόεδρος και αυτή είναι η αλήθεια, με μία όμως παρατήρηση. Πρόεδρε, την ...πλήρωσαν και οι ομάδες, με τις δικές σου επιλογές στο θέμα των συνεργατών σου.

- Μπορούμε αν θέλεις να το αναλύσουμε αυτό με ονόματα και γεγονότα. ΑΕΚ Χαλκίδας, ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ, ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ. Τα γεγονότα πρόεδρε μιλάνε από μόνα τους και θα ήταν χρήσιμο ο κόσμος να μάθει λεπτομέρειες. Έκανες λάθος επιλογές προσώπων πρόεδρε κι αυτό πλήρωσες.

- Τέλος πάντων. Κοίτα τις δουλειές σου, κοίτα αυτό που ξέρεις να κάνεις καλά και το οποίο δεν έχει εξάρτηση από άλλους. Να έχεις την υγεία σου και μην χαλάς την ηρεμία σου.

- Μανώλη, δεν σε σκεφτόμουν όλη μέρα, όπως λέει το λαϊκό άσμα, αλλά ο κ. Ελευθεριάδης είπε κάποιες αλήθειες και είπε και κάτι για "πρόεδρο" ο οποίος τον άδειασε και τον οποίο εσύ σήμερα τον χαρακτηρίζεις προεδράρα!!!!  Τελικά τι είναι; Προεδράρα ή πραξικοπηματίας;;;