Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

.....μικρά, μικρά

 - Περαστικά να ευχηθούμε στον κύριο Διευθυντή, ο οποίοςαντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας και χρειάσθηκε να νοσηλευθεί για λίγο.  Να προσέχετε κύριε Διευθυντά ....κι ιδιαίτερα όταν πάτε στην Βόρεια Ελλάδα.

- Δεν καταλαβαίνει τίποτα ο Αυγενάκης και δίνει στην δημοσιότητα όλα τα στοιχεία που έχει στην διάθεσή του και με τα οποία αποδεικνύει, πως κρατούσαν τις καρέκλες τους κάποιοι και πως διοικούσαν τις Ομοσπονδίες!!!!! Τώρα να δούμε πότε θα κάνει εκλογές η κάθε ομοσπονδία και πόσα σωματεία θα έχουν δικαίωμα ψήφου!!!!

- Τελικά ρόμπες έγιναν οι εξυγιαντές της ΕΠΟ οι οποίοι δεν σταμάτησαν τις επιθέσεις προς την κυβέρνηση και τον Αυγενάκη, αλλά επίσημα παραδέχθηκαν πως δεν υπάρχουν 5.000 ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά σωματεία!!!! Τελικά πόσα υπάρχουν σύμφωνα με την τελευταία άποψη των εξυγιαντών;;; Λίγο περισσότερα από 2.000 εκ των οποίων σύμφωνα με τον Αυγενάκη περίπου 700 πληρούν της προϋποθέσεις των νόμων!!!!!

- Ξαναρωτάμε. Από τα περίπου 100 ποδοσφαιρικά σωματεία της Εύβοιας πόσ τελικά είναι στο Μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού;;;