Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

....σουτάκια

 - Έχουν νόημα οι σημερινοί αγώνες ποδοσφαίρου των πρωταθλημάτων της Εύβοιας; Και βέβαια έχουν, αφού μ΄ αυτούς που διοικούν το ποδόσφαιρο, όλα μπορεί να συμβούν. Αυτό που δεν ξέρουμε είναι το τι θα γίνει με τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές, τους γυμναστές, οι οποίοι προφανώς ως ερασιτέχνες (;;;;), δεν θα έχουν την απαίτηση.... να πάρουν και τα συμφωνηθέντα. Λέτε να βρεθούν παράγοντες ομάδων, οι οποίοι θα τους πληρώνουν;;;

- Ο ΣΤΑΥΡΟΣ σήμερα θα υποδεχθεί την ΚΑΣΤΕΛΛΑ και πιστεύουμε πως αυτός ο αγώνας είναι καθοριστικός και για τις δύο ομάδες. Αν κερδίσει ο ΣΤΑΥΡΟΣ τότε θα έχει κάθε λόγο να μιλάει για πρωτάθλημα και άνοδο και η ΚΑΣΤΕΛΛΑ θα συνεχίσει για μια καλή πορεία. Αν κερδίσει η ΚΑΣΤΕΛΛΑ, τότε μπαίνει στο παιχνίδι της κατάκτησης του πρωταθλήματος και θα βάλει φωτιά στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου.

- Πάνε για νίκη στην ΑΥΛΙΔΑ τ΄ ΑΛΑΤΣΑΤΑ και ούτε ως σκέψη δεν έχουν άλλο αποτέλεσμα, αλλά και η ομάδα της Αυλίδας θέλει την νίκη και τους βαθμούς για ν΄ ανέβει βαθμολογικά.

- Καλό παιδί μπορεί να είναι κάποιος, αλλά φαίνεται πως δεν μπορεί να είναι και καλό παιδί και πρόεδρος!!! Αυτό τουλάχιστον δείχνουν τα χαρτιά κι το έργο το έχουμε ξαναδεί στην ίδια ομάδα!!! Η δύνμη της συνήθειας βλέπετε.