Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες  καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Είμαστε κοντά στο να περάσουμε στο "ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ" αφού όταν δεν μας το επιβάλλουν, δεν σεβόμαστε κανένα μέτρο. Η νεολαία φταίει λένε οι πολλοί, αλλά εμείς δεν συμφωνούμε. Δεν συμφωνούμε γιατί οι νέες και οι νέοι έχουν γονείς και οι οποίοι δεν θέλουν να στενοχωρήσουν τα παιδιά τους. Γιατί οι νέες και οι νέοι βρίσκουν εκείνα τα στέκια τα οποία δεν τα βάζει λουκέτο το κράτος, όταν ...διαπιστώνει πως παρανομούν γιανα κερδίσουν χρήματα. Ας το πάρουμε απόφαση. Ή αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας ή "ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ" με απόφαση του κράτους....

- To Σάββατο η ΕΡΕΤΡΙΑ θα υποδεχθεί τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και φυσικά στον αγώνα αυτόν δεν χωρούν προγνωστικά, για πολλούς και διάφορους λόγους. Τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ του  Παναγιώτη Τοκπασίδη "τον ακολουθούν" πάντα οι επιθυμίες αυτών που θέλουν να χάσει και να του κόψουν νωρίς νωρίς το αήττητο που έχει σε 5 αγώνες. Η ΕΡΕΤΡΙΑ του Δημήτρη Βαλκάνου θέλει μια νίκη στον αγώνα με τον πρώτο στην βαθμολογία, αλλά στα 5 παιχνίδια έχει 1 νίκη, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα.

- Μιλάμε για κωλοτούμπες Εθνικού επιπέδου!!! Το τι έλεγαν πριν για τον σημερινό τους χορηγό, δεν θα το σχολιάσουμε, αλλά θα περιμένουμε να δημιουργήσουν σύλλογο κωλοτούμπας και να παραδίδουν μαθήματα!!!

- Την Κυριακή έχουμε 7 αγώνες της Α΄ Κατηγορίας και βλέπουμε να έχουμε 4 νίκες των φιλοξενούμενων, ενώ έχουμε την ίδια μέρα 6 αγώνες Β΄ Κατηγορίας και παίζει να έχουμε 3 νίκες φιλοξενούμενων.