Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020

Τιμήστε όνομα και φανέλα

Στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας
 
28/10/2020, 14:45
Ελλήσποντος Ν. Λαμψάκου - Ήφαιστος ΑΟ Βρονταμά
 
Οι ποδοσφαιριστές του ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ και ο προπονητής τους, έχουν μια μεγάλη ευκαιρία, να κάνουν μια νέα αρχή, ξεκινώντας από αυτόν τον αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας. Με τα λόγια όλοι είμαστε καλοί και.... κερδίζουμε τους πάντες, πάμε τρένο, κερδίζουμε κύπελα και πρωταθλήματα και άλλα πολλά. Στην πράξη όλα είναι διαφορετικά.
Ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ έχει πολλούς και καλούς ποδοσφαιριστές λένε οι περισσότεροι, αλλά η αγωνιστική παρουσία του άλλα δείχνει.
Αν την Τετάρτη αποκλεισθεί η ομάδα και αφού θα έχουν προηγηθεί και 5 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα με 1 μόνο νίκη, 3 ισοπαλίες και 1  ήττα, θα δικαιωθούν όσοι είπανε πως ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ θα ήταν εκτός 4άδας αν συνεχιζόταν το πρωτάθλημα της περιόδου 2019-2020 και φυσικά πως δεν θα συμμετείχε στο κύπελλο Ελλάδας αν έπαιζε τον τελικό με αντίπαλο τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ.
Αντί να θυμώσουν κάποιοι μαζί μας με αυτά που γράφουμε, ας πεισμώσουν, ας βάλουν πολλά κιλά φιλότιμο πάνω τους κι ας κάνουν την αρχή.
Ποδοσφαιριστές και προπονητής, ας κλείσουν τ΄ αυτιά τους στους πολλούς που έσπευσαν να τους χρίσουν πρωταθλητές από τώρα κι ας μπούνε στο γήπεδο να παίξουν για τον ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ και τον εαυτό τους.
Στόχος τους να περάσουν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και να πιάσουν ή να φτάσουν κοντά στους 30 βαθμούς στον Α΄ γύρο του πρωταθλήματος.
Καλή επιτυχία.