Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

...μικρά, μικρά

 
- Στο Δήμο Χαλκιδέων, υπάρχουν οι εκλεγμένοι από τους δημότες και κανείς δεν μπορεί να τους αγνοήσει. Εκπρόσωποι των Δημοτών είναι η δήμαρχος, οι αντιδήμαρχοι, οι Δημοτικοί και Κοινοτικοί σύμβουλοι και όχι αυτοί οι οποίοι θέλουν να δηλώνουν πως εκπροσωπούν τους Δημότες, ψάχνοντας τα 5΄ δημοσιότητας. Αν ...θέλουν να υπηρετήσουν τους δημότες και να τους εκπροσωπούν, στις επόμενες εκλογές ας είναι υποψήφιοι.

- Τι θέλει να πει ο ποιητής, όταν λέει πως ο Δήμος θα φτιάξει γηπεδάκι για να το έχει αυτός ως μαγαζάκι του; Κύριοι σοβαρευτείτε, γιατί αυτή η δημοτική αρχή με δήμαρχο την Βάκα, δεν κάνει δωράκια.

- Έχουμε πληροφορίες πως ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ ΝΕΑΣ ΛΑΜΨΑΚΟΥ πάει για συνεργασία με τους καλύτερους, για το καλό των παιδιών της περιοχής. Μακάρι να είναι σωστή η πληροφορία που έχουμε. 

- Φυσικά και είναι φαβορί η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ στον αγώνα με την ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ, Διαιτητής του αγώνα ο κ. Παπακυριάκος και πληροφορίες λένε πως θα πέι στο γήπεδο με ελικόπτερο, για να μεταφέρει και την απόφαση της Πειθαρχικής της ΕΠΣΕ για τον πρόεδρο κύριο Καντζούρα, ο οποίος ακόμη δεν ανακάλεσε τις δηλώσεις του για διαιτητές!!!