Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020

Καλημέρα

 
 
- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα και χρόνια πολλά σε όσες και όσες γιορτάζουν σήμερα, Είναι πολλοί και αν αναφέρουμε ονόματα σίγουρα κάποιον θα ξεχάσουμε. Χρόνια πολλά λοιπόν κι πάντα με υγεία. Να προσέχουμε ....πάντως γιατί δεν ξεμπλέξαμε με τον κορονοϊό, αν κι εδώ στην Εύβοια δεν μας έβαλαν ακόμη στο κόκκινο και μακάρι να μην μας βάλουν. Υπάρχουν πάντως κρούσματα κι εδώ, αφού χθες Κυριακάτικα είχαμε 6 και σίγουρα υπάρχουν κι άλλα, τα οποία δεν εντοπίσθηκαν.

- Νίκες χθες για ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ και ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ και μακάρι να έχουν κι στην συνέχεια νίκες οι ομάδες της Εύβοιας. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ με πολύ άγχος κέρδισε στην  έδρα του την ΑΤΑΛΑΝΤΗ και ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ εκτός έδρας το ΔΙΣΤΟΜΟ. Την επόμενη αγωνιστική έχουμε δύσκολους αντιπάλους, αφού ο ΗΡΑΚΛΗΣ θα υποδεχθεί τον ΦΩΚΙΚΟ και η ΑΡΤΑΚΗ θα παίξει εκτός με τον πρωτοπόρο ΔΙΑΓΟΡΑ ΣΤΕΦΑΝΟΒΙΚΕΙΟΥ ο οποίος έχει 3 νίκες σε 3 αγώνες!!!

- Στα τοπικά μας τώρα, άστα να πάνε, αφού οι περισσότερες ομάδες αντί να δούνε την δική τους κατάσταση θέλουν ν βλέπουν την κατάσταση των διαιτητών. Μπορεί ν μην έχουμε καλές διαιτησίες, αλλά θα πρέπει να αναλαμβάνουν και οι παράγοντες και οι προπονητές τις ευθύνες τους.

- Η ατιμωρησία οδηγεί σε επικίνδυνα μονοπάτια το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο και φυσικά το χειρότερο είναι το να χωρίζουμε παράγοντες σε φίλους και εχθρούς. Όταν ο ΄λλος μπουκάρει στον αγωνιστικό χώρο και κάνει όσ κάνει στον διαιτητή και τον τιμωρείς με επίπληξη, πως θα τιμωρήσεις διαφορετικά τον επόμενο που θα το κάνει;

- Στην Β΄ Κατηγορία έχουμε γενικώς έναν χαμό, φού βλέπουμε πως χειμωνιάτικα, θα κάνουμε τον ΣΤΑΥΡΟ μας και θα πάμε ΠΑΡΑΛΙΑ!!!! Είναι αυτό που λέει ο λαός, "αλλού τα κακαρίσματα κι αλλού γεννούν οι κότες"!!!