Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

Καλημέρα

 
- Φίλες κι φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Επιμένουμε στο να προσέχετε, να φοράτε παντού την μάσκα σας, να κρατάτε τις αποστάσεις και να μη πηγαίνετε εκεί που για κάποιο λόγο βρίσκονται πολλά άτομα. Τα κρούσματα ξεπέρασαν τα 1.500 και ο αριθμός μεγαλώνει συνεχώς. Το χειρότερο όλων είναι πως υπάρχουν πολλοί ασυμπτωματικοί και κυκλοφορούν.... ανάμεσά μας χωρίς να ξέρουν πως είναι φορείς.

- Χθες είχαμε αγώνες κυπέλλου κι δυστυχώς ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ, για το κύπελλο Ελλάδας έχασε με 1 - 0 από τον ΗΦΑΙΣΤΟ και αποκλείσθηκε. Η ομάδα έπαιζε με 10 ποδοσφαιριστές  σχεδόν για 80΄ αφού είχε αποβληθεί με κόκκινη κάρτα ο τερματοφύλακας Βασιλείου, επειδή σταμάτησε την μπάλα με τα χέρια, ενώ ήταν εκτός περιοχής. Με την εκτέλεση του φάουλ η ομάδα δέχθηκε και το γκολ το οποίο έκρινε και τον αγώνα.

- Στα άλλα παιχνίδια για το κύπελλο Εύβοιας, νο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ απέκλεισε τους ΚΑΘΕΝΟΥΣ αφού κέρδισε με 1 - 0 και η ΔΡΟΣΙΑ απέκλεισε την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ στα πέναλτι,αφού στην κανονική διάρκεια του αγώνα είχαμε 0 - 0  και στην παράταση 1 - 1.  Η ΔΡΟΣΙΑ εκτέλεσε 4 πέναλτι και τα έκανε γκολ, ενώ το ΜΑΝΤΟΥΔΙ εκτέλεσε 3 και τα δύο τα πέκρουσε ο τερματοφύλακας της ΔΡΟΣΙΑΣ.

- Σεισμό είχαμε λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα μεγέθους 3,5 ρίχτερ και με επίκεντρο 5χλμ βόρεια της Ερέτριας. Όλα τα είχαμε και μς ήρθε κι ο σεισμός για να έχουμε ποικιλία!!!!

- Χαμός στο χώρο της ενημέρωσης, αφού μυσλό δεν βάζουμε. Κύριοι δεν είναι κακό να μαθαίνουμε ο ένας από τον άλλον, αλλά το κακό είναι το να "κλέβουμε" ο ένας από τον άλλον και το προϊόν υτό να το παρουσιάζουμε ως δικό μας. Πληροφορίες μας λένε πως σήμερα θα έχουμε και ανακοινώσεις για το θέμα....