Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 
- Εμείς δεν ανήκουμε στους ειδικούς αναλυτές και σχολιαστές του ποδοσφαίρου, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πέφτουμε τόσο έξω όσο αυτοί, οι οποίοι παριστάνουν τους ειδικούς και είναι αλήθεια πως προσπαθούν να σχολιάσουν, αλλά δεν το.... έχουν και καταλήγουν σε κωλοτούμπες.

- Όταν ο άλλος βγαίνει και ζητάει δημοσιογραφικά στην άνω ραχούλα, την ώρα που τα γήπεδα έχουν τα μαύρα τους τα χάλια, τι να του πεις. Όταν ο αναλυτής λέει κάτι σχολιάζοντας έναν αγώνα, αλλά το παίρνει πίσω την επόμενη μέρα, επειδή κάποιος του είπε "τι μαλακίες έλεγες" ας μην γράψουμε τι αναλυτής είναι.

- Επειδή σχολιάσθηκε πολύ η στάση μας πέναντι στον ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ και τον προπονητή κύριο Καλλιμάνη, να το ξεκαθαρίσουμε. Τώρα που ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ θα περάσει σε μια άλλη καλύτερη πορεία, ευχόμαστε να μην αρχίσουν πάλι τα λιβανιστήρια.

- Αν το κακό ξεκίνημα το είχε αντί για τον ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ κάποιοι θα είχαν στήσει ειδικά δικαστήρια και δεν θα έβαζαν γλώσσα μέσα. Θα ζητούσαν την παραίτηση της διοίκησης Καρλατήρα και φυσικά την απομάκρυνση Τοκπασίδη. Πονάει η αλήθεια, αλλά αυτή είναι. Διαβάσατε ή ακούσατε κανένα σχόλιο με το οποίο να ρίχνουν ευθύνες στον Καλλιμάνη ή στην διοίκηση του ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ;;;

- Ότι θέλει λέει ο καθένας, αλλά όχι για όλους. Βγήκε ο άλλος μετά τον αγώνα ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ και είπε πως μάλλον υπάρχει θέμα προπονητή στην ομάδα του Αλιβερίου!!!! Το πληροφορήθηκε λέει από κάποιον που του έστειλε μήνυμα!!! Αλήθεια, αν κάποιος στείλει μήνυμα και του γράψει πως ο τάδε προπονητής είναι "πούστης" ή η τάδε προπονήτρια είναι "λεσβία" ή η  τάδε παράγοντας έπαιρνε οδοιπορικά από την ομάδα, θα τα πει στον αέρα;;;;;