Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Να προσέχουμε όλοι, μήπως και γλυτώσουμε από τον κορονοϊό. Να προσέχουν και οι νέοι και να μην ακολουθούν αυτούς που θέλουν να έχει για παράδειγμα ζωή η παραλία της Χαλκίδας και να έχουμε θάνατο στα σπίτια μας. Μαγκιά δεν είναι να μας βρίσκει η νύχτα μ΄ ένα ποτό στα χέρια έξω από ένα μπαρ ή ένα καφέ ή ακόμη κι από ένα περίπτερο μαζί με πολλούς ανθρώπους. Μαγκιά είναι να μπορείς ν΄ αντισταθείς, ώστε ότι... κι αν πετύχει ένας νέος ή μια νέα στην ζωή τους, να μπορούν να τους καμαρώσουν και να τους κάνουν αγκαλιά οι γονείς και οι παππούδες τους. Για να γίνει αυτό, πρέπει να ζούνε και για να ζούνε, πρέπει να προστατευτούν από τον κορονοϊό.

- Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ο οποίος παίζει σήμερα εκτός έδρας με τημ ΠΟΡΤΟ. Στηρίζουμε κάθε Ελληνική ομάδα και δεν ακολουθούμε αυτούς, οι οποίοι με τον φανατισμό τους, προτιμούν να χάνουν οι Ελληνικές ομάδες.

- Οι άνθρωποι της ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ δεν φτάνει που είχαν ν΄ αντιμετωπίσουν αυτούς που ψιθυριστά λένε το "παναγίτσα μου να χάσει", τώρα έχουν κι αυτόν που είπε καλά λόγια για την ομάδα και είναι αποδεδειγμένο πως για όποια ομάδα έχει πει καλά λόγια την μάτιασε. Ας κάνουν κανένα ευχέλαιο εκεί στο βουνό...

- Δεν έπαιξε ντέρμπι ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ λέει ο άλλος. Συγνώμη δηλαδή αλλά τι εννοεί ο ποιητής;;; Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έπαιξε με τον ΛΗΛΑ από τον οποίο έχασε βαθμούς και η ΕΡΕΤΡΙΑ και ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ, έπαιξε με την ΣΚΕΠΑΣΤΗ από την οποία έχασε βαθμούς και ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ και η ΕΡΕΤΡΙΑ. Μήπως ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ πρέπει να παίζει με τον ΠΑΟΚ  τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και την ΑΕΚ;;;

- Κάποια στιγμή θα χάσει και κάποιον αγώνα και ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αλλά θα έχουν χάσει οι άλλες ομάδες περισσότερους αγώνες. Το ξαναγράφουμε. Όσο οι διοικούντες τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, διατηρούν τα στεγανά και προστατεύουν την ομάδα, όλα θα πηγαίνουν καλά.