Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

....φαπούλες

 
- Έχουμε αγώνες γι το Κύπελλο Εύβοιας αύριο, αλλά έχουμε αγώνα και για το Κύπελλο Ελλάδας, στο οποίο συμμετέχει ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ ΝΕΑΣ ΛΑΣΜΨΑΚΟΥ και θα υποδεχθεί στο Στάδιο Χαλκίδας τον ΗΦΑΙΣΤΟ ΒΡΟΝΤΑΜΑ στις 14:45. Να ευχηθούμε ....στον ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ καλή επιτυχία.

- Αύριο Τετάρτη στις 14:30 στο γήπεδο του Πάλιουρα οι ΚΑΘΕΝΟΙ θα υποδεχθούν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ σε αγώνα νοκ αουτ για το Κύπελλο Εύβοιας. Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι μεγάλη, αλλά σε αγώνες κυπέλλου όλες οι ομάδες έχουν δικαίωμα στο όνειρο.

- Την ίδια μέρα και ώρα η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ θα υποδεχθεί στο γήπεδό της την ομάδα της ΔΡΟΣΙΑΣ. Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ είναι ομάδα Β΄ Κατηγορίας, ενώ η ΔΡΟΣΙΑ Α΄ Κατηγορίας, αλλά είναι βέβαιο πως ο αγώνας δεν θα είναι εύκολος για καμία ομάδα .

- Μπορεί ο Δημήτρης  Αναγνωστάκης μαζί με αυτούς που έχουν κόντρα με τον Φάνη, να λένε όσα θέλουν, αλλά να μην ξεχνούν πως τις σφαλιάρες ή τα χαστούκια τα δίνει ο λαός στους πολιτικούς και όχι τα παπαγαλάκια. Οι εκλογές έγιναν πρόσφατα και οι πολίτες της Περιφέρειας τίμησαν τον Φάνη Σπανό και όχι τον Δημήτρη Αναγνωστάκη ο οποίος είχε και το χρίσμα του ΣΥΡΙΖΑ!!!

- Δημήτρη ετοιμάσου να πας και μάρτυρας υπεράσπισης στα παπαγαλάκια, γιατί πίστεψέ μας, είναι δύσκολη η θέση τους κι θα διαπιστώσεις πως θα ζητήσουν δημόσια συγνώμη, όπως το έκαναν στο παρελθόν, ΄οταν πρωτόδικα τους είχε καταδικάσει ο μακαρίτης Παναγιώτης Σίμωσης.