Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020

....σουτάκια

- Δεν έχασε ο ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ στην έδρα του με τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ, αν κι εμείς πιστεύαμε πως θα κέρδιζε και πως οι ποδοσφαιριστές θα αφιέρωναν την νίκη στον εορτάζοντα σήμερα προπονητή τους, τον κύριο Δημήτρη Ακριτίδη. Πάντως ο βαθμός της ισοπαλίας θα φανεί χρήσιμος και αν κερδίσουν τον ....επόμενο αγώνα στην ΚΗΡΙΝΘΟ, τότε ο κ. Ακριτίδης θα πάρει το καλύτερο δώρο από τα παιδιά.

- Δεν καταλάβαμε τι θέλει να πει ο ποιητής, γιατί εμείς ούτε φιλόσοφοι είμαστε, ούτε πολύ μορφωμένοι, ούτε τετραέξυπνοι. Γράφουμε όμως πως ο ποιητής θα μπορούσε  να γράψει βλβλίο με όλες αυτές τις "κλεμμένες"  φιλοσοφίες και να το μοιράσει στα σχολεία, όχι για να μορφωθούν τα παιδιά, αλλά μήπως όταν "το διαβάσει" ο κορονοϊός πέσει τέζα και ησυχάσουμε.

- Το δικό μας τηλεφωνικό νούμερο είναι γνωστό σε όλους και όποιος θέλει επικοινωνεί μαζί μας ότι ώρα θέλει. Δεν θέλουμε όμως ν΄ ακούσουμε παράπονα, από κάποιους οι οποίοι μας αγαπάνε πολύ... Δεν θέλουμε να μας πούνε πως τους ξεχάσαμε; Αγαπητοί μας, εμείς δεν ξεχνάμε κανέναν και τίποτα. Ελπίζουμε να μην μας θυμηθείτε την επόμενη εβδομάδα και κυρίως να μην έχετε ερωτήσεις και απορίες.

- Είναι φοβερό να μιλούν όλοι για υγειονομικό πρωτόκολλο στα Ευβοϊκά γήπεδα, ενώ ξέρουν πως το τηρούν ελάχιστες ομάδες. Δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες γιατί το θέμα μας κούρασε, αλλά όταν θα ξεσπάσει το κακό, να μην βγει κανένας να λέει "γιατί".