Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

.....φαπούλες

 - Πέμπτη σήμερα και περιμένουμε να ενημερωθούμε για αποφάσεις της Πειθαρχικής της ΕΠΣΕ και να μάθουμε αν κάποιοι κάνοντας μια κωλοτούμπα πέφτουν στα μαλακά ή "καθαρίζουν" γενικώς και ούτε γάτα ούτε ζημιά!! Πάντως οι διαιτητές είναι πυρ και μανία με παράγοντες οι οποίοι ανοίγουν το στόμα τους και δεν.... ξέρουν τι λένε. Ο Πειθαρχικός Κώδικας πάντως είναι αυστηρότατος και δεν λέει πουθενά πως οι διαιτητές πρέπει να σκύβουν το κεφάλι, όταν οι παράγοντες τους διασύρουν!!! 

- Εμείς πάντως το έχουμε πάρει απόφαση. Όποιος λέει κάτι και μετά το ανακαλεί, για να γλυτώσει τις συνέπειες, είναι κότα και μάλιστα από αυτές που δεν κάνουν ούτε αυγά. Φυσικά η Επιτροπή Διαιτησίας και ο Σύνδεσμος των Διαιτητών θα πρέπει να απαιτήσουν την εφαρμογή του Πειθαρχικού Κώδικα ακριβώς και η δημόσια συγνώμη να είναι μόνο για να μην προχωρούν οι διαιτητές σε μηνύσεις. Ποιος δεν το κατάλαβε;;;

- Συναγερμός στην ΕΠΟ, αφού κάποια Σωματεία, έχουν προχωρήσει σε προφορική καταγγελία, για Σωματείο το οποίο όπως λένε εμφανίζει άλλη διοίκηση, ενώ στα επίσημ έγγραφα και τις υπηρεσίες έχει άλλη!!! Μας κάνουν πλάκα φυσικά, γιατί εμείς υτά δεν τα πιστεύουμε.