Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

Καλημέρα

 
- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο να έχετε. Δεν θα χρειασθεί να σας πούμε να προσέχετε την υγεία σας, αφού πλέον και σύμφωνα με τις πληροφορίες που φτάνουν, τα νέα μέτρα θα κάνουν αυτό που κάποιοι πουλώντας μαγκιά δεν έκαναν. Να δούμε τώρα οι τετραέξυπνοι που δεν τηρούσαν το υγειονομικό πρωτόκολλο και πήγαιναν στα γήπεδα να δούνε ποδόσφαιρο, τι θα λένε, αφού μέχρι τώρα μας έλεγαν πως λέμε βλακείες. Να δούμε τώρα οι.... άλλοι τετραέξυπνοι που ήθελαν να τα πίνουν ο ένας πάνω στον άλλον κάθε βράδυ, πως θα τα πίνουν τώρα στο σπιτάκι τους. Καλά να πάθουμε, αφού η μάσκα μας χαλούσε και δεν την φορούσαμε, καλά να πάθουμε αφού δεν κρατούσαμε αποστάσεις. Όλες και όλοι με μάσκα λοιπόν, τέλος ο ερασιτεχνικός αθλητισμός, τέλος τα ξενύχτια.

- Σήμερα θα έχουμε ποδοσφαιρικούς αγώνες, αφού τα νέα μέτρα, για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό θα ισχύσουν από 2 Νοεμβρίου ή από 9 Νοεμβρίου.  Για να δούμε τώρα αν οι φωστήρες και εξυγιαντές της ΕΠΟ θα βγάλουν πρωταθλητές σύμφωνα με την σημερινή βαθμολογία και κυπελλούχους με κλήρωση!!!!

- Πότε άραγε θα ξαναπαίξουν μπαλίτσα οι ομάδες; Υπομονή κυρίες και κύριοι και πάνω από το ποδόσφαιρο, είναι οι ανθρώπινη ζωή. Πάλι καλά να λένε οι ομάδες που έπαιξαν και κάποιους αγώνες. Τι να πούνε κι αυτές οι ομάδες που δεν έχουν ούτε 1 επίσημο αγώνα στα πόδια τους; 

- Γενικότερα για το ποδόσφαιρο, την ΕΠΟ και τις ΕΠΣΕ, γυρίζουμε σελίδα, αφού έτσι όπως τα λένε ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ, τελειώνουν την ΕΠΟ από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και φυσικά με αυτόν τον τρόπο τελειώνουν και τις ΕΠΣ όλης της χώρας, αφού πλέον δεν θα έχουν καμία δικαιοδοσία. Πάμε λοιπόν σ΄ ένα άλλο μοντέλο διοίκησης του ποδοσφαίρου.

- Τελειώνουν και τα μαγαζάκια, αφού πλέον δεν θα μπορεί κανείς να έχει ένα σωματείο μόνο και μόνο για να συμπληρώνει το δικό του εισόδημα. Τέρμα στους δήθεν εθελοντές γυμναστές, προπονητές κλπ, αφού κλείνουν όλα τα παραθυράκια και οι μπαλκονόπορτες.

- Λοιπόν, κλείνοντας με την "Καλημέρα" μας, να στείλουμε ένα μήνυμα και στους ανθρώπους της ενημέρωσης, οι οποίοι έβαζαν πλάτη, σε όλους αυτούς οι οποίοι δεν έκαναν κάτι για να μην πηγαίνει ο κόσμος στα γήπεδα και φτάσουμε στο να μην έχουμε αγώνες. Τώρα αρχίστε να "παίζετε" με αναρτήσεις από το παρελθόν, αφού δεν θα έχετε κάτι άλλο. Εμείς είχαμε προειδοποιήσει, αλλά δεν μας ακούσατε.