Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Τα πράγματα έχουν γίνει πολύ σοβαρά και πρέπει κάτι ν΄ αλλάξει, γιατί δεν θέλουμε να λένε τον Μανώλη Βέτα γρουσούζη. Δεν είναι γρουσούζης κι δεν θα χρειασθεί να φοράτε σκόρδα όταν πάτε στις εκπομπές του ή όταν σας προωθεί.... σε εκπομπές άλλων ραδιοφωνικών εκπομπών.

- Τελευταίο θύμα ο προπονητής του Ελλήσποντου κύριος Καλλιμάνης ο οποίος  πριν τον αγώνα με την ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ μίλησε στον ΣΠΟΡ FM και μετά ήρθε η ήττα από την ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ και από τον ΗΦΑΙΣΤΟ. Μέχρι τότε ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ μπορεί να μην κέρδιζε, αλλά δεν είχε και ήττα!!!!

- Με την ευκαιρία να γράψουμε και κάτι για τους προπονητές οι οποίοι βγαίνουν σε εκπομπές και μιλάνε για τον εαυτό τους και  όχι για την ομάδα τους και την πορεία της. Ο κ. Καλλιμάνης δεν είναι πλέον ποδοσφαιριστής, αλλά προπονητής και θα πρέπει αυτό να το στηρίζει. Το τι πέτυχε ως ποδοσφαιριστής, ανήκει στο παρελθόν. Και ο Ιωαννίδης είχε μια πολύ καλή πορεία ως ποδοσφαιριστής και φόρεσε και την φανέλα της Εθνικής και ο Τάσος Αυλωνίτης έπαιξε και παίζει σε μεγάλες ομάδες σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά δεν σημαίνει πως αύριο αν επιλέξει το επάγγελμα του προπονητή, δεν θα κριθεί. Καλός προπονητής δεν θα γίνει κανείς, επειδή απλά ήταν καλός ή πολύ καλός ποδοσφαιριστής.

- Να το ξαναγράψουμε μία ακόμη φορά.  Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει στις σχέσεις μας με τον Μανώλη Βέττα. Ο καθένας έχει τις απόψεις του και αυτές εκφράζει. Εμείς δεν παρεξηγούμε κανέναν. Ο Μανώλης απλά λέει πως όποιος πάει στην εκπομπή του, τον βάζει στην ηλεκτρική καρέκλα, αλλά ξεχνάει να βάλει την καρέκλα στην πρίζα και τελικά όποιος πάει περνάει μια χαρά!!!

- Μια χαρά δεν τα πέρασε η κυρία Δήμητρα η οποία δεν είπε ούτε ένα ευχαριστώ στον ΛΗΛΑ, από τον οποίο έπαιρνε οδοιπορικά και όχι μισθό;;;;; Δεν θα έπρεπε να πει ένα ευχαριστώ στον πρώην πρόεδρο του ΛΗΛΑ ο οποίος την στήριξε τόσο πολύ, που στο τέλος το πλήρωσε ακριβά;;;

- Ακούσθηκε πως "ο μπαρμπα Στέλιος" θα πάει σε εκπομπή του 34100tv!!! Επειδή ο Βέττας είναι ακριβός, "ο μπαρμπα Στέλιος" μαζεύει λεφτά και όταν τα μαζέψει, θα πάει. Θα πρέπει όμως να μαζέψει λεφτά και ο 34100 tv γιατί σε μια τέτοια εκπομπή, μπορεί να πέσει και το στούντιο και να χρειασθεί φτιάξιμο από την αρχή!!!!!