Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

....σουτάκια

 - Τι έγινε με την ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ; Πάλι με 4 - 0 χάσαμε από την Ουκρανία; Που είναι το 2 στα 2 που μας έλεγε ο νέος προπονητής της Εθνικής ο κ. Κυριαζής; Παρέλαβε μια Εθνική πό τον Αντώνη Πριόνα η οποία είχε κερδίσει μέσα στο Μαυροβούνιο με 0 - 4  και δεν είχε χάσει από το ΕΪΡΕ εντός, αφού πήρε ισοπαλία 1 - 1 και μέσα στο ΕΪΡΕ άδικα έχασε με 1 - 0, την άλλαξε σε μεγάλο βαθμό και.... σε 3 αγώνες, έχει 2 ήττες με 4 - 0 με την ΟΥΚΡΑΝΙΑ μέσα έξω και με το ζόρι κέρδισε το ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ  με 1 - 0.

- Οι εξυγιαντές της ΕΠΟ, θα πρέπει να πούνε γιατί άλλαξαν τον προπονητή που είχε δημιουργήσει μια αξιόπιστη ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ και μάλιστα πριν καν τελειώσουν οι διεθνείς υποχρεώσεις της. Κύριοι δεν κάνατε κακό στον Πριόνα αλλά στην ΕΘΝΙΚΗ.

- Συγχαρητήρια στην ΔΡΟΣΙΑ για την πρόκρισή της στο Κύπελλο Εύβοιας, αλλά τώρα έχει ν΄ αντιμετωπίσει την Κυριακή την ΚΑΡΥΣΤΟ η οποία έβαλε 7 γκολ στον ΟΛΥΜΠΟ και 7 στις ΓΟΥΒΕΣ!!!! Ο κ. Ελευθερίου ο προπονητής της ΔΡΟΣΙΑΣ πρέπει να βρει τρόπο να σταματήσει τους επιθετικούς της Καρύστου.

- Ο προπονητής του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ο κ. Παναγιώτης Τοκπασίδης, παραμένει αήττητος σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και μαθαίνουμε πως σε κάποιον από τους επόμενους αγώνες, θα δοκιμάσει ένα νέο σύστημα.... Θα παίξει λέει, χωρίς τερματοφύλακα, αλλά με 2 σέντερ φορ ή με 2 τερματοφύλακες στην 11άδα!!!! Τοκπασίδη θα μας τρελάνεις;