Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

....σουτάκια

 
- Αρχίζει την Κυριακή το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας ποδοσφαίρου γυναικών  αλλά όπως έχουμε ξαναγράψει οι εξυγιαντές της ΕΠΟ το έχουν υποβαθμίσει τόσο πολύ, ώστε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ο ΠΑΟ, η ΑΕΚ αλλά και άλλες ΠΑΕ ούτε καν προχώρησαν στο να δημιουργήσουν ομάδες και να έχουν συμμετοχή στο... πρωτάθλημα.

- Δεν υποτιμούμε κανέναν, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Ξέρουμε από τώρα τον πρωταθλητή και αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς. Ξέρουμε από τώρα πως σ΄ αυτά τα πρωταθλήματα όσα λεφτά κι αν ρίξει κάποιος ξέρει πως τα ρίχνει σε βαρέλι δίχως πάτο και πως ότι κάνει, το κάνει για να δηλώνει παράγοντας.

- Μέχρι το 2023 που θα έχουμε εκλογές στην ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ έχουμε πολύ δρόμο ακόμη και θα πρέπει να κάνουμε υπομονή. Συμβόλαιο με τον Θεό δεν υπάρχει κι έτσι ς μην λέμε μεγάλες κουβέντες. Να δούμε ποιοι θα είναι υποψήφιοι, ποιοι θα έχουν δικαίωμα ψήφου και ποιοι δεν θα περνάνε ούτε κάτω από τα γραφεία της ΕΠΣΕ μέχρι τότε. 

- Καραμπινάτη έκπληξη θα έχουμε αυτό το Σαββατοκύριακο σε αγώνα Β΄ Κατηγορίας αλλά όλοι θα ψάχνουν για δικαιολογίες και θα κάνουν και πιπεράτες δηλώσεις!!!