Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 
- Μανώλη, "ο μπαρμπα Στέλιος" είναι εδώ και ξέρεις πως ούτε μασάει, ούτε ξεχνάει. Αν αντέχεις και δεν μασάς, να ξέρεις πως θα πέσουν πραγματικά τα τσιμέντα. Τα χρόνια πέρασαν Μανώλη, "ο μπαρμπα Στέλιος" μεγάλωσε και το μόνο που περιμένει πλέον, είναι να δει τα νέα παιδιά της ενημέρωσης, να μην σκύβουν το.... κεφάλι, να μην είναι παπαγαλάκια, να μην δηλώνουν εθελοντές και να υπηρετούν την ενημέρωση επαγγελματικά κι ας μην είναι επαγγελματίες.

- Για να δούμε αν τελικά το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο θα μπει σε καραντίνα, αφού οι τετραέξυπνοι ήθελαν να τρέχουν στα γήπεδα για να παρακολουθούν αγώνες και οι οργανωτές έκαναν πως δεν έβλεπαν και δεν άκουγαν. Δυστυχώς το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο, δεν έχει κανένα μέλλον, αφού οι αρμόδιοι γι΄ αυτό έγιναν τα πιόνα των δήθεν εξυγιαντών.

- Σύσκεψη με παράγοντες ομάδων της Δημοτικής Ενότητας Ληλαντίου, θα έχουμε σύντομα, με στόχο να σπάσει ο πάγος και να σταματήσουν οι όποιες αντιπαραθέσεις υπάρχουν. Οι 6 ομάδες του Ληλαντίου θα πρέπει να βρούνε τρόπο συνεργασίας, ώστε σύντομα το ποδόσφαιρο στην περιοχή Ληλαντίου να περάσει σε άλλο επίπεδο.

- Μπράβο στους ανθρώπους του ΛΗΛΑ που πήραν στην ομάδα τον γυμναστή/προπονητή Κώστα Ρωμανού. Ο Κώστας είναι πολύ καλός στην δουλειά του και δίπλα στον κύριο Ταυταρίδη θα βοηθήσει πολύ την ομάδα.