Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020

Καλημέρα

 -Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλή Κυριακή, με υγεία για όλες και όλους. Η πόλεμος ενάντια στον κορονοϊό δεν τελείωσε ακόμη. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη και να είσθε σίγουροι πως αν φοράμε μάσκα, κρατάμε αποστάσεις και αποφεύγουμε τις μετακινήσεις, γρήγορα θα κερδίσουμε τον πόλεμο, αφού αρχίζουν οι εμβολιασμοί. Αυτοί οι οποίοι δεν θέλουν την μάσκα, δεν κρατούν αποστάσεις, δεν αποφεύγουν τις μετακινήσεις και δεν θέλουν ...το εμβόλιο, θα πρέπει να ξέρουν πως έχουν τεράστια ευθύνη, έναντι στον εαυτό τους, έναντι της οικογένειάς τους και φυσικά αυτή την ευθύνη θα την αναλάβουν.

- Τα όσα ακούμε καθημερινά είναι απίστευτα.  Βγαίνει η άλλη και διαδίδει πως έγιναν τεστ στο Βασιλικό και βρέθηκαν 7 θετικοί!!! Που τους είδες κυρά μου; Πως διαδίδεις τέτοιες μαλακίες. Είσαι σοβαρή εσύ; Μας αρέσει που είσαι και στο χώρο της υγείας. Η Εύβοια είχε συνολικά 5 κρούσματα χθες, οπότε 7 στο Βασιλικό δεν υπήρχαν. 

- Σε όποιον δεν αρέσουν αυτά που γράφουμε, να μας το πει επίσημα για να δημοσιεύσουμε την άποψή του και δημόσια να του απαντήσουμε κι εμείς. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και το δηλώνουμε. Εμείς διπρόσωποι δεν θα γίνουμε, ούτε κωλοτούμπες θα κάνουμε.

- Δεν κρύψαμε ποτέ την κομματική μας ταυτότητα, αφού μια ζωή είμαστε και θα παραμείνουμε ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Δεν κρύψαμε ποτέ πως ήμασταν και είμαστε με την δήμαρχο κυρία Βάκα, όπως ήμασταν και με τον κύριο Ζεμπίλη δήμαρχο και τον κ. Ζεμπίλη βουλευτή, με τον Φάνη ως αντιπεριφερειάρχη και ως περιφερειάρχη. Μπορεί να μην συμφωνούν κάποιοι με τα πιστεύω μας και τις επιλογές μας, αλλά εμείς κωλοτούμπες δεν θα κάνουμε ποτέ.