Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

.....φαπούλες

 
- Πρόεδρε κύριε Παπακωνσταντίνου, έχετε δίκιο. Η ζωή είναι ωραία όταν είσαι με την οικογένειά σου και ιδιαίτερα αν δεν έχεις την ανάγκη να ανέβεις και κάποια σκαλοπάτια στο ποδόσφαιρο, αφού εκεί που έφτασες με την αξία σου, δύσκολα θα φτάσει άλλος, εκτός κι αν χρησιμοποιηθεί το ειδικό όχημα της πυροσβεστικής.... με την μεγάλη σκάλα!!!!

- Κύριε Παπακωνσταντίνου η ώρα έφτασε, αλλά εμείς θα λέγαμε να κάνεις Πάσχα στην Ελλάδα και μετά να πας Μαϊάμι. Θα θέλαμε να σε δούμε να σουβλίζεις το αρνάκι και να τσουγκρίζεις αυγά με ανθρώπους που χρόνια συνεργάστηκες και από τους οποίους δυστυχώς κρατάς αποστάσεις. Εμείς πιστεύουμε πως δεν τελείωσαν όλα.

- Εξακολουθούμε να πιστεύουμε πως ο κ. Ρέτσας δεν είναι αχάριστος και όλοι γνωρίζουμε πως αναδείχθηκε ποδοσφαιρικά στην Εύβοια από τον Γιάννη Παπακωνσταντίνου. Τώρα έχει την ευθύνη να αποδείξει πως δεν είναι διπρόσωπος. Κανείς δεν πρέπει να πιστεύει πως μπορεί να σταθεί σ΄ έναν φορέα με αχαριστία και διπροσωπία. 

- Ξέρουμε καλά τι γράφουμε και να σημειώσουμε πως εμείς δεν φτάσαμε ακόμη στο σημείο να πούμε πως κάναμε λάθος επιλογή ή μακρυά από εμάς. Όταν θα φτάσουμε θα το καταλάβουν ΟΛΟΙ.