Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

.....φαπούλες

 
- Που τον βρήκε τον κύριο που έστειλε η ΕΡΤ στην Ολλανδία για να καλύψει τον αγώνα ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ - ΠΑΟΚ; Μας είπε 100 φορές πως ακυρώθηκε γκολ των Ολλανδών ως οφσάϊντ, ενώ όπως έλεγε το γκολ ήταν κανονικό!!! Ρε μεγάλε, τι σε πείραξε εσένα; Με τους Ολλανδούς ήσουν;;;  Φυσικά ο ΠΑΟΚ στο τέλος έχασε κάτι που το πίστευε ο κύριος αυτός από την αρχή, αφού έλεγε και ξανάλεγε για... τα μεσοαμυντικά κενά του ΠΑΟΚ. Μπράβο σας κύριε.

- Καμία συζήτηση δεν θα κάνουμε γι΄ αυτούς που κρύβονται πίσω από άλλους και προσπαθούν να μας δημιουργούν προβλήματα με συκοφαντίες και κακία. Όταν θα βγούνε στο φως, τότε θα το συζητήσουμε.

- Τουλάχιστον κάποια πράγματα αν κάποιοι δεν τα γνωρίζουν, ας ρωτήσουν τους δικηγόρους τους να τα μάθουν. Αναφερόμαστε σε θέμα που έχει να κάνει με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και την εποχή που η ομάδα θα ανέβαινε στην Β΄ Εθνική, αλλά δεν ανέβηκε ποτέ.

- Κύριοι η δική μας άποψη είναι απλή και καθαρή. Έγιναν πολλά εκείνο το διάστημα, αλλά η δικαιοσύνη δεν αποφασίζει χωρίς στοιχεία και χωρίς κάποιος να καταθέσει αυτά που λέει κι προφανώς ξέρει. Δεν υπάρχουν κατηγορούμενοι σήμερα. Κατατέθηκε μια μήνυση, ξεκινούν οι κλήσεις μαρτύρων και κάθε κατάθεση θα οδηγήσει σε κατηγορίες ή την υπόθεση στο αρχείο.

- Μέχρι να φτάσουμε εκεί ας αναλάβουν την ευθύνη όλοι αυτοί που έλεγαν πολλά,αλλά   τώρα δεν θα θυμηθούν τίποτα. Όσο για το ποιους θα καλέσει ο δικαστής που        ανέλαβε την υπόθεση, κάντε λιγάκι υπομονή.