Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

....μικρά, μικρά

- Μεγάλε, ενοχλήθηκες επειδή γράψαμε πως ο φίλος μας αντιδήμαρχος κύριος Γουρνής έχει το δικό του λαδάκι από τις δικές του ελιές; Περίμενε γιατί έτσι που το πας θα μας αναγκάσεις να ρωτήσουμε να μας πεις αν ο δικός σου φίλος, είναι κολλητός με τον χορηγό σου και όλοι μαζί είσαστε.... μια ωραία παρέα και ξέρετε κι από λάδι!!!

- Δημόσια παρακαλούμε να λέει αυτό που λέει στα μουλωχτά ο καθένας. Εμείς προκαλούμε τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΕ να πούνε δημόσια ότι έχουν να πούνε για μας και όχι να τα συζητούν με τρίτους. Εμείς γράφουμε την δική μας άποψη και δεν κρυβόμαστε ούτε φοβόμαστε. 

- Το "ας γράφει ότι θέλει" δείχνει την αδυναμία που έχουν κάποιοι στο να απαντούν και το ξέρουν καλά αυτό.  Ας συνεχίσουν λοιπόν το κρυφτούλι κι εμείς θα συνεχίσουμε να γράφουμε αλήθειες.

- Το ποιος κάνει κωλοτούμπες και το ποιος όχι, το ποιος είναι αχάριστος και το ποιος όχι, το ποιος πουλάει και την μάνα του  για μια θέση, μπορούμε δημόσια να το συζητήσουμε και τότε θα χρίσουμε γέλιο σε πολλούς. Περιμένετε και θα το δούμε το έργο και μάλιστα έγχρωμο.