Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και ψυχραιμία. Να έχετε την υγεία σας όλες και όλοι, να προσέχετε πολύ, να φοράτε την μάσκα σας, να κρατάτε αποστάσεις και να αποφεύγετε τις μετακινήσεις. Όλοι περιμένουν ν΄ ανοίξουν τα πάντα, αλλά αν συμβεί αυτό, τότε θα χρειασθεί ν΄ ανοίξουμε κι άλλους τάφους στα κοιμητήρια. Ευχόμαστε λοιπόν να μην συμβούν αυτά που θα.... χειροτερέψουν την κατάσταση.

- Επαναστάτρια η κυρία Ζλακώνη και ξεκίνησε από το να καταγγείλει τον ΔΟΑΠΠΕΧ γιατί λέει πήρε τους μουσικούς και τους έβαλε να στολίσουν για τα Χριστούγεννα τις πλατείες και τους δρόμους του Δήμου. Κυρία Ζλακώνη ηρεμήστε. Όταν έχουμε πόλεμο, όλοι γινόμαστε στρατιώτες και μετά τον πόλεμο όλοι θα κριθούμε.

- Πάντως κυρία Ζλακώνη θα πρέπει να γυρίσετε λίγο πίσω την μνήμη σας και να διαπιστώσετε πως εσείς ως πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ, είχατε στην ταλαιπωρία και στην μαύρη λίστα υπάλληλο του Δήμου και μετά τον βάλατε και στο ψυγείο, γιατί δεν τον θέλατε στα πόδια σας.

- Όσο για το "ο ουρανός θα γίνει πάλι γαλανός"  και "θ΄ άνθίσει η λεμονιά"  κυρία Ζλακώνη τα πάντα είναι γαλανά σε όλα τα επίπεδα και οι λεμονιές έχουν ανθίσει και μας δίνουν λεμόνια, τα οποία ως γνωστόν για κάποιους θα είναι πολύ ξινά, αλλά είναι και χωνευτικά.......

- Λοιπόν για να τελειώνουμε. Όλα έγιναν νόμιμα και όποιος θέλει να μην δουλεύει και να παίρνει τον μισθό του, ας βρει άλλη δουλειά. Την ώρα της μάχης κατά του κορονοϊού και σε έναν δήμο μετά από θεομηνία, δεν πρέπει κανείς να θέλει να λουφάρει και το κυριότερο είναι τραγικό κάποιοι να μην  θέλουν να πιστέψουν πως δεν είναι στην εξουσία.