Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020

...τα σουτάκια

 
- Πρόεδρε μην θυμώνεις. Ο πρόεδρος μιας Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων ενός νομού, δεν είναι ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής και φυσικά έχει την ευθύνη πολλών Σωματείων. Όταν ζητάει την ψήφο των Σωματείων δίνει και τα διαπιστευτήριά του και την δέσμευσή του, πως θα κάνει τα πάντα ώστε να ....στηριχθούν τα Σωματεία.

- Πρόεδρε, δεν μπορείς να βοηθήσεις τα Σωματεία, αφού η ΕΠΣΕ δεν μπόρεσε να έχει άλλους πόρους εκτός από τα χρήματα που εισπράττει από τα σωματεία. Ας αφήσουμε λοιπόν τις μελέτες κι ας κάνει η ΕΠΣΕ κάτι απλό. Να επιστρέψει στο κάθε Σωματείο ότι έχει εισπράξει από αυτό.

- Πρόεδρε κύριε Ρέτσα, επειδή κάθε φορά που κάνεις δηλώσεις, δεν λες όλη την αλήθεια, αλλά την μισή, θα πρέπει να γράψουμε πως δεν βοηθήθηκαν καθόλου τα σωματεία από την ΕΠΣΕ, από την ώρα που εμφανίσθηκε ο κορονοϊός μέχρι σήμερα.

- Μειώθηκαν λέτε κύριε πρόεδρε τα παράβολα. Δεν μειώθηκαν. Απλά δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ τα πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών. Εισπράξατε παράβολα συμμετοχής για 30 αγωνιστικές στην  Κατηγορία και οι  7 δεν διεξήχθησαν ποτέ. Επιστρέψατε κάτι στις ομάδες; Πήρατε παράβολα για συμμετοχή στα πρωταθλήματα υποδομών. Επιστρέψατε κάτι; Πήρατε χρήματα από τους προπονητές οι οποίοι τα έδωσαν για να έχουν το δικαίωμα να εργαστούν και να πληρωθούν για 10 μήνες την κάθε ποδοσφαιρική περίοδο. Πληρώθηκε κανένας;;;;

- Πρόεδρε κύριε Ρέτσα, αν κάτι από αυτά είναι ψέμα, θα σας ζητήσουμε συγνώμη, αλλά δεν είναι. Το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο τα γραφεία της ΕΠΣΕ, αλλά οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές, οι διαιτητές και τα σωματεία. Γι΄ αυτούς ποιος θα ενδιαφερθεί;