Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε όλες και όλοι καλά στην υγεία σας. Επιτρέψτε μας σήμερα να ξεκινήσουμε με τις καλύτερες ευχές μας προς τον πρόεδρο της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ κυρίου Γιάννη Ρέτσα, ο οποίος είχε μια περιπέτεια με την υγεία του και παραμένει  σε νοσοκομείο της Αθήνας για έναν ....κύκλο εξετάσεων, ώστε να μάθει την αιτία του προβλήματος. Περαστικά πρόεδρε και με πίστη και δύναμη όλα θα πάνε καλά.

- Μέχρι την ώρα που γράφαμε αυτές τις γραμμές καμία ανακοίνωση, κανένα Δελτίο Τύπου δεν εκδόθηκε επίσημα από την ΕΠΣΕ όχι μόνο με ευχές για τον πρόεδρο, αλλά και για ενημέρωση των χιλιάδων ανθρώπων του ποδοσφαίρου στην Εύβοια.  Δυστυχώς υπάρχει άλλη φιλοσοφία. Όλα μεταξύ μας. Όλα τα μαθαίνεις μέσα από τα τηλέφωνα.  Κύριοι έχετε υποχρέωση να ενημερώνετε τον κόσμο και έτσι να μην λέει ο καθένας ότι θέλει.

- Ούτε στα ψιλά των αθλητικών ιστοσελίδων, δεν πέρασε η είδηση, εκτός από ένα το οποίο απλά έκανε μια αναφορά και έγραψε για μια ψιλοαδιαθεσία. Κύριοι μιλάμε για τον πρόεδρο της ΕΠΣΕ, ο οποίος είναι νέος και αυτή την εποχή οι καιροί είναι δύσκολοι και δεν πρέπει να παίζουμε με τα θέματα υγείας. 

- Τελικά είχαμε δίκιο όταν γράφαμε πως θα μείνουμε σπίτι και πως δεν θ΄ανοίξει τίποτα την 1η Δεκεμβρίου;;; Τώρα άρχισαν να μιλούν για τις 7 Δεκεμβρίου, αλλά να ξέρουν πως όσο οι θάνατοι είναι πολλοί σε αριθμό και όσο οι διασωληνωμένοι είναι επίσης πολλοί, ότι κι αν λέτε ο Μητσοτάκης δεν θ΄ ακούσει εσάς, αλλά τους ειδικούς.

- Να ανοίξουν λέει τα καταστήματα  παιχνιδιών!!!! Συγνώμη δεν θα υπάρξει συνωστισμός στα γνωστά μεγάλα καταστήματα; Ποιος  θα ελέγξει την κατάσταση;; Ας μη γελιόμαστε. Αν ο αριθμός των νεκρών δεν πέσει κάτω από τους 10, αν ο αριθμός των κρουσμάτων δεν πέσει κάτω από τα 100, αν ο αριθμός των διασωληνωμένων δεν βρεθεί κάτω από τους 50, τότε να μείνουμε σπίτι και να μην ανοίξει τίποτα.

- Έχουμε δικαίωμα να γράφουμε την άποψή μας, χωρίς ν κοιτάζουμε τα συμφέροντά μας κααι τα συμφέροντα γνωστών και φίλων. Πάνω απ΄ όλα είναι η υγεία όλων των ανθρώπων μικρών και μεγάλων, πλούσιων και φτωχών.